Přejít na obsah

shamp1x

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    660
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    florbal, auto

Návštěvy profilu

744 zobrazení profilu

shamp1x's Achievements

0

Popularita

  1. K narozeninám jsem opožděně dostal lišty do dveří. Snad bude v blízké budoucnosti čas je osadit + vyměnit konečně po roce koncovku za RS
  2. Díky kluci, včera jsem si vzal opravnou sadu a přejel jsem ta nejhorší místa.
  3. Takže konečně prezuto... Ještě jsme nestihli provést výměnu zadního ložiska, chybí nátěr zadního brzdice a určitě detailní vyčištění alu. Přeci jen nějakou dobu se na mě prasilo ve skladu.
  4. Prodám kompletní sadu kol včetně pneumatik. Jedná se o: 4x ALU MAM A4 v barvě stříbrná 4x Pneu Vredestein Ultrac Sessanta XL 225/45/17 94Y 4x podložka 66,6 -> 57,1 Dot 8/2015, odjety 2 sezony, vzorek 6 mm. Stav viz foto. Alu bez problémů pasují na Octavia II a na další koncernové vozy. Z důvodu váhy preferuji osobní předání v Kadani. Vážným zájemcům mohu zaslat fotky v plné kvalitě. Původní cena kompletu přes 20 tisíc korun. Cena k prodeji 12.500,- kontakt: michalzkadane (zavináč) gmail (tečka) com 606 083 514
  5. Kde se vzali, tu se vzali jedny 18" ze superba Luxon. Už aby byla letní sezóna. Na autě jinak žádné novinky. Od doby co se rozrostla rodinka nějak vůbec není na nic čas.
  6. To se bude potit řiť, jinak na údržbu asi pecka
  7. Takže první nádrž na zimních a spotřeba podle tankování 6,25 litru. Cestování 1x výlet Kadaň - Železný Brod (dálnice rychle, okresky také rychle) zbytek nádrže courání po okrese (cesty většinou okolo 10 km)
  8. Prodat ne, to v žádném případě. Na tom autě je uděláno snad vše. Turbo, spojka, vstřiky, brzdy, kompletně podvozek, chladič klimatizace, nádobka na ostřikovače včetně výsuvných trysek pro xenony, mohl bych pokračovat :-) Jinak mi taky přijde, že je to magnet na idioty.
  9. Takže nějaká p*ča na parkovišti mi odřela auto... samozřejmě lístek za oknem žádný....
  10. Menší novinka během víkendu. Pedály jsem měl již delší dobu, ale nebyl čas na montáž. Dále jsem objednal 2ks zimních pneu Continental TS 850 205/55/16. Minulý rok jsem objednal taktéž dvě tyto pneumatiky. Takže co se pneumatik týče, snad budu mít na pár let vystaráno jak v zimě, tak i přes léto :-) Na dílně se ještě válí koncovky výfuku, jen stále není čas a místo na jámě :-(
  11. shamp1x

    OII Combi

    Za ty prachy to vypadá dobře :-)
  12. Aha, mě právě napadlo prodat originály, koupit depa a nechat je upravit ve svit líp, ale vyšlo by to na šílené peníze a výsledek nejistý. Co svítivost bez úpravy oproti originálu?
  13. Pěkné fotky. Jen tu masku bych dal možná do bílé, ikdyž bůhví jak by to vyniklo. Ta světla to je nějaký homemade?
  14. Mám za to že ho jen připojíš a funguješ
×
×
  • Vytvořit...