Hanis325 Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Rok výroby: 11/2001 Výkon:81kw original škoda chip 96kw. Druh paliva: Nafta Barva: Blau Metalic Počet najetých kilometrů :305 580km skoro 90tis najeto na trase Ostrava - Mnichov přes Rakousko.Km doložím serviskou a STK protoklem.K vozu jsou 2 Originál kliče Stav vozidla:Dobrý kosmetické vady s běžného provozu,odlezá lak u SPZ a na kapotě je puchýř Platnost STK: 8/2015 Popis výbavy: Digi klima,palubák,Radio s USB,vytlumené předni dveře a lepší repro, 4xel okna, vyhřívané sedačky,4x airbag, ASR, origo sundavací tažné zařízení, parkovací senzory , alu 16 LaK Kované,Tempomat,ABS,RS originál přední nárazník,vyhřivané zrcátka,dvojitá podlaha,Folie s atestem,Auto puvodně dovezeno s DE.Proto ma dvojitou podlahu kufru Popis provedených oprav:Na autě aktualně udělaný termostat,20tis zpět Spojka,repas altiku,rozvody originál škoda před 15tis s fakturou.Horní uložení tlumiču,filtry s olejem 3tis zpět.Auto je bez vážných investic časem možná tlumiče ale zatim je to v pohodě .Startuje dobře při mrazech i teplu.V interieru není jediná dira. Auto stoji momentálně v Mnichově při zájmu není problém se přibližit...Cena s kolama 85tis bez kol 75tis dohoda ..Auto stoji na originál LaK 205/55 r16 na zanovních Uniroyalech.Auto je každý den v provozu.Na prodej nespěchám po měsici dávam auto na bazar ke známemu ...Nepotřebuju prodat hned ale mám už jiné auto.Auto jsem koupil zde na klubu a mám auto přes 2,5roku nikdy mě nikde nenechalo a to jezdím za prací 730km ....:-) Nejlepe komunikace přes mail :hanis325@seznam.cz Jsem momentalně pořad v DE .Tel:737329441 nejlepe sms ... Odkaz ke komentáři
Hanis325 Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Auto stoji v Opavě více info na tel:604848489. Žiju v zahraničí proto prodej dál řeší brácha ...Auto je dobrém stavu kdo koupí neprohloupí nechám ho do konce listopadu doma potom jde do bazaru ke známemu ... Odkaz ke komentáři
Hanis325 Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Prodáno Smazat .Děkuji Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky