Přejít na obsah

Váha vzduchu - turbo

Doporučené příspěvky

Ahojte... před 3 měsíci jsem kupoval starší váhu vzduchu páč mi netáhlo turbo ...po výměně se dalo říci že turbo táhlo jak má ale netrvalo tak dlouho ....tak jsem pátral potom co by mohlo tu váhu zlikvidovat...ještě jsem tedy nezkoušel váhu z jiného vozu ,ale měřil jsem alternátor a maličko přebíjí ...myslíte že ten altík může zničit váhu vzduchu?jinak když mu pořádně šlápnu tak mě to občas hodí do nouzáku (né vždy):-(

Ještě bych se chtěl zeptat zdali se dá při stojícím autě změřit turbo jaký dává tlak ...ten co mi to měřil říká že to jde a kamarád z práce říká že je to nesmysl ...vašimi odpovědmi bych třeba mohl vyloučit že mám turbo v háji....a zaměřil bych se jinam ...ale tyhle závady jsou nejhorší.....děkuji

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem byl u kamaráda co se vrtá v autech...mám octu r.v 2000 obtokové turbo (prý to má naklápění lopatek ale podtlakem je tomu tak? oddělal trubku od turba aby viděl na tu banku(regulaci turba je to prý nějaké táhlo ale prý nechodí že je zarzelé ...normálně jsem nastartoval a řekl že ta tyčka se nehnula a nevím jestli by měla ...on říká že ano!!!turbo prý musí ven a nejlepší je prý koupit starší než tuhle rozhýbat a dát jí zpatky...Co myslíte?nesetkal se s tím nekdo?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...