Hybli Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Ahoj, vim že už tu je asi x témat s tímhle problémem, dyžtak smažte. Je normální aby mi autorizák objednal auto na geometrii na 8:00 a ve 14:00 auto stále nebylo hotový? Jde mi o to že ze mě dělaj kreténa abych auto dovezl ráno a pak mi ho neopravěj ani v nejbližších hodinách. Třešničkou na dortu je pak telefonát s technikem, který si vás "očividně" jako zákazníka strašně váží. Neřeknu kdybych nebyl objednanej, ale abych celej den čekal na geometrii, to se mi vážně nezdá. Neřešim to, nechci nikoho tahat před nadřízený, ale to jednání mě opravdu dostalo. Příště asi ke konkurenci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 (upraveno) Geometrii mě dělali v autorizáku na počkání a za 40 minut sem odjížděl i s fakturou. Stálo to asi 900kč. Upraveno Listopad 3, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Mě taky vždycky ti lofasi honí na 8h ráno, aby to tam pak celý den stálo. Je to opravdu bída ty servisy, fakt mě mrzí že nemám na některé věci dovednost, že si je nemůžu udělat sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 vyzkoušej jinej servis, vždycky se domluvím jestli mají volno a domluvíme se že to bude odpoledne, tak to tak vždy dopadlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Nic noveho pod Sluncem :) Na me jeste casto zkouseli, kdyz uz jsem zacinal byt do telefonu nevrlej, ze se vyskytl problem, jenze auto se od rana nehlo z parkoviste.. time managment jak stehno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 ja to delam tak že tam přijdu že potřebuji nutne udelat, geo na počkani jestly nemaji tak řikam jdu jinde a hnedka berou jak piše marekczek ani ne 30minut hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.