Přejít na obsah

RAAF_96 a moje Octavia 1.8t combi

Doporučené příspěvky

Pry by meli pasovat psal prodejce :) Vzal bych je ikdyz budu mit zadek jiny nez predek, ale resim dopravu, chlapik je nekde 50km od Prahy a ja Zlinsky kraj tak snad bratr dostane na vikend sluzebni auto aby mi je dovezl :)

A jeste mam strach aby nebyli nejake vyrazne vetsi nez do Octavky, to uz si za me nikdo nesedne :D

Odkaz ke komentáři

Prave, chlapik psal ze muze sehnat i zadek ale na to prdim, vzadu nesedim. Hlavne uplne jine jednani, jsou z Evropske verze, pry byly v aute jen na srazy takze vycistene, osetrene. Zitra mi posle jeste nejake fotky ale beru je na 100% jsme uz domluveni ze mi je posle, dela u nejake dopravni firmy tak pry bez problemu :) Pouze nemaji vyhrev ale snad se nejak obejdu, za ten posez to stoji :) Jinak kdyby nekdo chtel tak jsou na prodej me aktualni elegance, bederky, vyhrev, bagy, neprodrene :)

Odkaz ke komentáři

Tak chlapik prestal komunikovat, inzeraty stahl... Myslim si ze je prodal nejakemu znamemu tak mam docela smulu. Ale nevadi momentalne resim jiny problem, auto mi nechce na trojku tahnout... Priklad, jedu do kopce, dvojka jde krasne do otacek, hodim za tri a auto zacne jemne cukat a vubec se mu nechce.... Napada vas cim to? :/

Odkaz ke komentáři

No jeli jsme tři auta, první nějaký dědula to před mostem nesmyslně zašlápl, blondýnka za ním taky a já už nedobrzdil... Ona tam neměla až na pár škrábanců nic tak to naštěstí nechtěla ani sepsat tak nepřijdu o bonusy :D Jinak mám prohlou chladičovku, prasklé světlo, maska je kaput... Nárazník vypadá OK a kapota snad taky sedne... Tak zítra jedu shánět díly, vzal jsem si týden volna že objedu rodinu tak budu opravovat autko no... ještě že nevyletěly bagy, jsem jel zase na frajera bez pásu tak ještě že tak... Nejvíc mě mrzí že Octa nebyla nikdy bouraná a já si jí takhle podepsal :(

Odkaz ke komentáři

No chladičovou stěnu to chce stejně novou, snažil jsem se to vyklepat a ikdyž lidi říkají že by to ani nepoznali podle mě to prostě nesedí tak jak před tím :) Světlo mi svítí oproti druhému níž a nejde seřídit takže taky musím sehnat starší... A ještě masku nejlépe v barvě, ale to jsou malé věci :)
Jinak máme najeto za 3 dny cca nějakých 300 km a stále mě Octa dokáže překvapit :)

11128805_833929576685138_685722508_n.jpg11787197_833929590018470_106491148_n.jpg11798276_833929573351805_511855399_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...