Přejít na obsah

Závada na stahování LP okna

Guest noniick

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, bohužel mě začalo zlobit otevírání levého předního okna a netuším co s tím + bohužel nejsem v dobré finanční situaci, takže se servisu zatím vyhýbám obloukem...Problém je v tom, že okno se normálně směrem dolů rozjede, po 10 - 12 cm se však zastaví a dále ani ťuk (ani krokováním jsem ho nedostal níže). Při cestě nahoru se při 8 z 10 pokusů na horním dorazu zastaví a samo zase jede dolů, kde svou cestu zakončí opět po 10 - 12 cm....Můžete mi prosím poradit co by to mohlo být? Díky moc všem! Martin

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, bohužel mě začalo zlobit otevírání levého předního okna a netuším co s tím + bohužel nejsem v dobré finanční situaci, takže se servisu zatím vyhýbám obloukem...Problém je v tom, že okno se normálně směrem dolů rozjede, po 10 - 12 cm se však zastaví a dále ani ťuk (ani krokováním jsem ho nedostal níže). Při cestě nahoru se při 8 z 10 pokusů na horním dorazu zastaví a samo zase jede dolů, kde svou cestu zakončí opět po 10 - 12 cm....Můžete mi prosím poradit co by to mohlo být? Díky moc všem! Martin

Ahoj měl jsem něco podobného sice vzadu za řidičem. U mě to byla vadná stahovačka skla, oprava mě vyšla na 1 200,- a to jen proto, že jsem ji kupoval novou na vrakovišti seženeš levně a tady na foru najdeš i návod na výměnu, není to těžké jen je u důležité být u toho opatrný:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...