Přejít na obsah

Rozmer pneu

Doporučené příspěvky

Zkusenosti nemam ale najdi nekoho gdo Ty na 5min puci 225 obute kolo a budes hned vedet co a jak, bude nebo nebude pasovat! To je podle mne asi ten nejjednodusi a docela jisty zpusob. Jestly jsi spokojen se stabilitou u 215 tak proc brat 225, bude se to hur valet, bude klast vetsi odpor, podle mne to hodne ucitis na zrychlovani (ja to citim kdyz prejdu z 195 na 205 a to je pro O1 velice bezni rozmer). U teh podvozku 'ne-originalnih" nigy podle mne nemuzes byt jistej ze to bude Tobe pasovat gdyz to pasuje nekomu jinemu, na kazdem aute se jinak chovaji, maji jinou visku a jinou karakteristiku tak prodo bude nejjednodusi tam namontovat to 225 kolo a vizkouset popojizdeni a plne rejdy.

Odkaz ke komentáři
Zkusenosti nemam ale najdi nekoho gdo Ty na 5min puci 225 obute kolo a budes hned vedet co a jak, bude nebo nebude pasovat! To je podle mne asi ten nejjednodusi a docela jisty zpusob. Jestly jsi spokojen se stabilitou u 215 tak proc brat 225, bude se to hur valet, bude klast vetsi odpor, podle mne to hodne ucitis na zrychlovani (ja to citim kdyz prejdu z 195 na 205 a to je pro O1 velice bezni rozmer). U teh podvozku 'ne-originalnih" nigy podle mne nemuzes byt jistej ze to bude Tobe pasovat gdyz to pasuje nekomu jinemu, na kazdem aute se jinak chovaji, maji jinou visku a jinou karakteristiku tak prodo bude nejjednodusi tam namontovat to 225 kolo a vizkouset popojizdeni a plne rejdy.

Ahoj ja sem moc spokojeny ze 215 ale mel sem 17 a ted si chci koupit 18 a na ne je doporucene 225 vleze se tam i 215 ale to bych tam musel dad 215/35 a to uz je na nase cesty hodne nizke vis? Tak proto se ptam na ty 225

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...