Berry- Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Ahoj chlapi, na své Octě 1.9 TDI (77KW) jsem měnil tlumiče. koupil jsem od MAYLE a je to hrozně tvrdé. Na 18" kolech hrůza, tak jsem čekal na přezutí na 15" kola a je to děs. Máte někdo na své Octě tlumiče stejné značky? Případně je někdo z OV kdo by byl ochotný se v mém autě projet? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Dneska jsem tam byl.Skoda,zes nenapsal drive. Neni to tim,ze stare tlumice byly proste KO a nove jsou proste nove? Nezvyk a tak :/ ..na 18 to mam taky tvrde,ale da se to..16 na zimu jsou proti tomu naprosta pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Prosinec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Možná, že máš pravdu. Ale stejně mi to přijde, že to je hodně. Odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Studénka/Bílovec..jako můžeš se někdy stavit, ale já si myslím, že jestli jsou fakt tak strašně tvrdé, časem o něco "povolí" jsou prostě nové. Brácha má stejnou O2, má najeto o 200tis. méně a taky když sednu k němu, jde poznat, že má tlumiče čerstvější ;) :) Jsou pocitově tvrdší a celkově stabilnější. Takže jak tak přemýšlím, asi budu muset taky koupit nové :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Zřejmě to tak bude, ale když nad tím přemýšlím, tak si říkám že si v tom případě nikdy nekoupil novou Octavii na 18" kolech (komfort auta je úplně v háji). Pochybuju, že to je takhle tvrdé v Octavii RS Já pracuji v Mošnově, tak bych se mohl zastavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Prosinec 3, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.