buster Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Zdravím tu všechny a chci se zeptat mám poprvé v životě po milionu ujetých kilometrů škodovku a to Octávu 2002 kombi 4x4 PD 74 kw .Při couvání na silnici a plném rejdu cítím velmi silné pnutí v pohonném řetězci a nejde skoro zatočit a dusí to motor ,protože mám doma ještě ryzího offroada s natvrdo připojitelným 4x4 bez mezináptravového difu který se nesmí použít na suchém povrchu bez zvedání kol nad zem ,Tak je mi naprosto jasné že je při couvání u mé octy natvrdo sepnutý haldex a ted moje otázka : Je to velká chyba ? Má to tak být ?Při jízdě dopředu spíná haldex kdy má spínat tam je vše v pořádku ale na zpátečku je sepnutý okamžitě jak se auto pohne a tím že Octa nemá žádný mezidif tak se to tam pod autem ukrutně šponuje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Ja mam sice OTII 4x4 ale ako dopredu tak aj do zadu.Asi mas nieco zle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest erich.krnac Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Mám to istè auto aj ročník a robí mi presne to isté. Asi to tak má byť. Mám to istè auto aj ročník a robí mi presne to isté. Asi to tak má byť. Octavia 1 4x4 74kw 2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.