WazHa Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 taky přidám můj kočárek.... tak v první řadě všem dík za chválu!!! níže se trošku rozepíšu, at máte odpovědi na otázky... Na svět přišla 1997, do mých rukou se dostala ve výborném stavu roku 2005. Tehdy naježděno jen 80000km, což bylo skvělé po důchodcích. Je to 1.6 55kW Glx, plně v elektrice. Zprvu jsem s ní neměl žádný záměr, což se změnilo postupem času! První přišlo na řadu rádio a sériovku vystřídalo Hyundai na CD. Začal jsem se poohlížet po nějakých Alu a první přisly Borbet T 16", které po jedné sezoně vystřídaly současné 17" TSW obuté do MICHELIN Pilot 225/45. V motoru se zatím nic neodehrálo. Změnou prošla maska, jejíž plastová výplň byla nahazena tahokovem stejne jako mřížky v nárazníku. Interiér byl vylepšen o podsvícení interiéru zelenými diodami (děláno doma) a vyměnou gumových koberečků za stříbrné. Ještě byla vyměněna pěnová hlavice řadící páky za koženou. Pár věcí, jako anténa a podložky SPZ vyměněny za chromované. V zadu se odehrála výměna originlních lamp za bílé, k tomu se vzápětí přidala výměna propáleného výfuku za nový - Layting Duplex. To jest výčet toho, co se již odehrálo. A co bych rád v budoucnu??? Přední lampy vyměnit za LaK nebo devileyes(s tím i přední FACEnárazník), změnit podsvíce přístrojovky a ovládacích prvků, DVDradio a repro za současné komponenty,přečalounění interiéru popřípadě vyměnit za RS, nový lak, sportovní podvozet a zadní kotoučová náprava. A to by mohlo stačit!!! Je toho spousta, ale časem se to zvládnout dá..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 zdravím tě tady..... pěkná,jen by to chtelo se o ní trohu víc rozepsat.....jinak kolečka má pěkné a ty zadní lampy taky...jen ty odrazky ja osobně nemusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pěkná chlape jen ještě trochu snížit ;) a co popis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 ahoj,máš pěknej povoz :) ty kola vypadaj dobře 16'' nebo 17''? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 No pekna...no me se taky ty odrazky nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Pěkná octule, rozepiš ce víc o výbavě, motoru, úpravách atd. Jinak ať dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 jj vypadá dobře jen se nestyď o ní trochu rozepsat a dej i foto interieru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Pěkná pěkná na mne sice krátká :) ale ty kolečka jsou fajné! Přidej ještě nějaké fotky a nějaké písání. Co takhle fólie,nebudou??? Tak mnoho šťastných km kamaráde! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 VSemi: dík za chválu.NEBOJ přidám nějaké info!!a odrazky pujdou pryč... Chipmann: s podvozkem se něco bude dělat časem... Jackie: 17" Skoda_Montenegro: odrazky jdou pryč Martin TDi a Alessi a Živočich: vše bude A všem dík za vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 VSemi: dík za chválu.NEBOJ přidám nějaké info!!a odrazky pujdou pryč...Chipmann: s podvozkem se něco bude dělat časem... Jackie: 17" Skoda_Montenegro: odrazky jdou pryč Martin TDi a Alessi a Živočich: vše bude A všem dík za vše Tak držím palce kámo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Tak držím palce kámo! děkuji.....snad se bude dařit!!! mimochodem ty folie jsem zapomenul....ty by taky měly být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 ahojky pěkna octaa . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Čau všichni......tak je tu JARO a přídávám čerstvé foto. O opravách se zmiňovat nebudu, bylo jich spousta za tu dobu. Konečně došlo na fólie a nový kola snad se bude líbit...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Pěkně prokoukla s těma kolama a foliema moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 barva pěkná,jen myslím,že by ty koncovky vypadaly líp kdyby se zapustily do nárazníku takhle mi příjdou jak dobastlený,to zrovna myslím všeobecně,zrovna když to vidím :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Moc pěkná octávečka a musím souhlasit se škodíkem, kdyby jsi ty koncovky trochu zapustil do nárazníku, tak by to byla pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 jůů, moje bejvalky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
WazHa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 (upraveno) jůů, moje bejvalky ;) joujou.....přišlo jaro a s ním i čas je nazout a ukázat ;) Jinak s váma kluci souhlasím,ale nejde všechno hned.....takže postupem času na zapuštění třeba dojde:) Upraveno Duben 10, 2011 uživatelem WazHa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 drzim palce a at se dari pri dalsich upravach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.