Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

cestou z jablonnýho do mimoně, tam sou díry jako prase a jel nalepenej za Lukášem(s tou laurinou) a vlítl do díry, já do ní vlítl taky ale na těch balonech to bylo v klidu akorát sem myslel že mi tlumič projel kapotou :) jó kdyby tam vocas neměl už letní kola tak se mu to nestalo :palec:

Odkaz ke komentáři

spíš bych řekl že tam bude něco německýho...nějak se mi nezdá že by to bylo HKS ale těžko říct chtělo by to vidět. jinak až tak nízko jít nechci...asi 1,5cm výš a je to gut :)

tak beru zpět sehnat se to dá ale jako 60tis.za něj :lol:

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři
cestou z jablonnýho do mimoně, tam sou díry jako prase a jel nalepenej za Lukášem(s tou laurinou) a vlítl do díry, já do ní vlítl taky ale na těch balonech to bylo v klidu akorát sem myslel že mi tlumič projel kapotou ;) jó kdyby tam vocas neměl už letní kola tak se mu to nestalo :lol:

čoveče přes Jablonný a Mimoň do Lípy sem jel v úterý, jak sme se zahlídli na pumpě no a musim říct teda že touhle trasou sem jel teda na hodně hodně dlouho naposledy.

přijeď k pekárnám, za chvilku jdu domů můžeme venku udělat malej minisraz :)

Odkaz ke komentáři
čoveče přes Jablonný a Mimoň do Lípy sem jel v úterý, jak sme se zahlídli na pumpě no a musim říct teda že touhle trasou sem jel teda na hodně hodně dlouho naposledy.

přijeď k pekárnám, za chvilku jdu domů můžeme venku udělat malej minisraz :lool:

já včera už spal asi:D a co jsi dneska kupoval v kaufu? Poslední dobou na sebe máme nějaký štěsti :(

Odkaz ke komentáři

to asi že sem měl odpolední tak sme na sebe měli štěstí.

Do kauflandu mezi důchodce a šílence lačnící po slevě mě jen tak někdo nedostane :( byli sme v lekárně, ale tam to tak smrdělo že se tam nedalo vydržet tak sem šel ven a přítelkyně s fakt silnou rýmou problém neměla si tam frontu vystát :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...