n3oklan Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 Žije tu ještě někdo? Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Únor 2, 2017 Sdílet Odesláno Únor 2, 2017 Já určitě :D. Stáří známý nevím a nový nikdo tady není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Ahoj, tak konečně po nějaké pauze a starostech zase v rámci možností tu. Co je kde nového na Liberecku? Konečně máme nové bydlení a o starost méně a snad bude zase nějaký čas se někde potkat. Jinak novinky asi jiný moc nejsou. Auto mám taky furt stejný :D . A když se domluví nějaká střetávka tak bych se určitě snažil nějak dorazit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Květen 19, 2017 Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 Ahoj všichni, chtěl jsem se optat kam dáváte své miláčky do servisu? Rád bych nechal udělat rozvody ale nevim kam mám auto svěřit v okolí CL-LBC. Jedná se o 1.8.TSI BZB. Díky za tipy na ověřený servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 19, 2017 Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 Ahoj, po tři roky jsem auto dával do CL do servisu Brzdy.cz. jsou to kluci co dlouhou dobu spolupracovali s rexteam rally od Cvrčka . Můj známý tam dělá a rozváží díly po jiných servisech, takže jsem měl i slevy. Ale od minulého roku mám snížený auto a mají tam takový blbý vjezd, tak to teď musím zkusit jestli tam vůbec přes ten jejich hrb zajedu. Je pravda že auto mám ročník 2012 a tak většinou se jednalo o úkony typu oleje, filtry, brzdy, klima atd. Takže nějaké vážnější zkušenosti nemám. ;). Je to na objednávku s tím že jeden den jim auto dovezes a druhý den si ho můžeš odvézt. Nepracují formou že tam mají 20 aut rozdelanych a čekáš na auto měsíc, tady ne. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Zdar, neumite někdo z liberce nebo okoli zapnout denni svíceni? Mam supa a i když se zapne pomoci blinkrove páčky tak stále svítí potkávačky. Asi se bude muset doučit čidlo nebo tak něco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 To s tou packou je dobre. Slysim poprve, ze by se DRL melo zapinat pres packu. To ma sviti automaticky a pri prepnuti na potkavacky nebo parkovacky zhasne.To mas S2? Diag mam a uz jsem to zapinal na Octaviich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Jj automaticky by to mělo svitit v poloze auto na prepinaci svetel s tim ze se to da zapnout a vypnout v maxidotu nebo pomoci packy blinkru kdyz maxidot neni. Jinak mam S2 mlhovky jsou s dvouma žarovkama a stava do nich jde taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Mas to dodelavany? Jinak se muzem domluvit a nakoduju ti to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 25, 2017 Sdílet Odesláno Září 25, 2017 Funkci auto v autě nemám. Ale při této funkci je třeba mit světelný senzor, který ti dle okolniho světla automaticky řídí světla? Tam by mohlo být něco se senzorem. Ale jestli denní svícení nesvítí i když to prepnes manuálně kolečkem na denní, tak asi mrknout na tu diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marty Lbc Odesláno Leden 6, 2019 Sdílet Odesláno Leden 6, 2019 Jetu stale nekdo z lbc?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Henndry Odesláno Leden 6, 2019 Sdílet Odesláno Leden 6, 2019 Funkci Auto na svetlech mam. Mam cidlo na skle. Ale prez den nic na "auto" nesviti... (Nemam denni zarovky v mlhovkach) Ale vypozoroval jsem ze vecer na auto funguje naklapeni svetlometu do zatacky ale na manual zaple svetla se uz nenataceji do zatacek jen na funkci automaticke sviceni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 9, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2019 Hoši, tak se přiznejte kterej z Vás, jestli @MichalF, nebo nějakej jinej jablonečák si pořídíl 570S. Nezkoušejte zapírat, Jablonec je moc velkej teplákov na to aby se tam schoval McLaren. Když jsem ho tam potkal poprvý, tak jsem si říkal, že tam asi zabloudil. Ale teď ho tam potkávám pravidelně, a tohle auto denně na silnici nepotkávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Duben 12, 2022 Sdílet Odesláno Duben 12, 2022 Ahoj všichni z Libereckého kraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 1, 2024 Sdílet Odesláno Leden 1, 2024 On 8/9/2019 at 7:02 PM, header009 said: Hoši, tak se přiznejte kterej z Vás, jestli @MichalF, nebo nějakej jinej jablonečák si pořídíl 570S. Nezkoušejte zapírat, Jablonec je moc velkej teplákov na to aby se tam schoval McLaren. Když jsem ho tam potkal poprvý, tak jsem si říkal, že tam asi zabloudil. Ale teď ho tam potkávám pravidelně, a tohle auto denně na silnici nepotkávám Opozdene ... ja to nebyl 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Únor 11, 2024 Sdílet Odesláno Únor 11, 2024 Zbyl tady nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 14, 2024 Sdílet Odesláno Únor 14, 2024 No jasně, už 15 let 😎😅 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.