Ghost Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Zdarec, rozšiřuju doma octavia club, tak si brácha koupil po menším váhání dvojkovou octávku, auto super, svezení taky :) ( zase malej pokrok oproti mé jedničce). Ale jedna taková maličkost, nesvítí podsvícení radia. Je tam originál autoradio z výroby a na netu jsem se dočetl, že jediná možnost jak to nastavit je napíchnout to na diagnostiku a tam to nastavit. Chcu se zeptat zda je to pravda ? Nebo existuje nějakej fígl i pro normálnho smrtelníka ? Předem dík za pomoc :) EDIT: omlouvám se, že jsem to dal do sekce jedničkových octávek. To je prostě zvyk :(.... Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem Ghost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 diagnostika neumí zap/vyp podsvícení co je to za rádio ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Ani mě to nepřekvapuje, sám jsem tomu moc nevěřil. Je tam original z výroby. Přesný název nevím. Pro jistotu dávám obrázek z netu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 me tohle delal swing, respektive svitil mi jenom displej, kdyz jsem dodelal regulaci podsvitu palubni desky (aktualni verze prima = social edition to nemela) tak vse zaclo fungovat normalne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 pokud začlo samo od sebe bez zásahu diagnostikou apod tak problém v rádiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Nám bohužel nesvítí ani display, ani tlačítka :(... Problém v radiu je klidně možný. Nesvítí to od te doby, co jsme auto dovezli dom, takže kdo ví jak dlouho už to nesvítilo předtím :| Každopádně čekal jsem že se to bude dát vyřešit nějakým jednoduchým fíglem :) Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Ghost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak problém nakonec vyřešen koupením nového ovladače podsvícení a naklápění světel. Teď všechno funguje a svítí jak má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_z45 Odesláno Listopad 11, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2019 Ahoj lidičky pročital sem veškere komentaře zde - mam ten samí problem nefunkčního podsvicení autoradia u me 2kove octavie. Nemam regulaci světel pouze podsvicení palubky mužu zegulovat. Poradte teda prosim kde bych měl hledadat problem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.