miltas Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 zdravim vymenil jsem alternator a vsiml jsem si ze mi to ukazuje vetsi spotrebu nez se auto rozjede treba na 90km/h a jedu stejne tak mi to klesne trebas na 4 l ale kdz jedu treba po meste nebo nez se dostanu na stejnou rychlost tak mi to ukaze treba 25 a po nastartovani ve velnobehu treba i 35 tak nevim 1,6 74kw r.v98 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 alternator som sice nemenil, ale presne toto robi aj moje, nastartujem, a ukazuje mi spotrebu 20-25...... pocas jazdy to zacne klesat ale tak nechapem preco takyto udaj to vyhadzuje.... priemernu spotrebu mam 6,5 - 7,0...... neviem, mozno chyba bude v lambda sonde.... *ebalo jej nebola menena len resetovana, od vtedy ide.... mozno to bude tym, ako spotreba sa mi nezmenila... len ma rajcuju tie cisla pri nastartovanni..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ano přesne muj problem,, stich čisel mi stoji vlasy,, dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 ano přesne muj problem,, stich čisel mi stoji vlasy,, dekuji ale tak ja to uz ignorujem, spotreba sa mi nezvysila, a ked to nema ziadny vplyv na to, naco sa tym zaoberat.... radsej sa prvych 5 km na to ani nedívam,... čo oko nevidi, srdce nebolí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Je to naprosto normální kamarád má po nastartování okamžitou spotřebu u fabule HTP 99l :D pak to samozřejmě klesá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nonestaciti Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 pravá páčka (stierače) zospodu tlačidlo "reset" , krátkym stlačením sa prepína dlhodobý ( na dyspl. "2" v štvorčeku ) a krátkodobý ( na dyspl. "1" v štvorčeku) ukazovatel spotreby, dlhým stlačením sa resetuje ( aj užívatelský merač km), t.j. pri krátkodobom je normálne ak auto stálo cca 2 hod. je pri prvom rozbehnutí vysoká priemerka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.