Přejít na obsah

hodne zvysena spotreba

Doporučené příspěvky

zdravim vymenil jsem alternator a vsiml jsem si ze mi to ukazuje vetsi spotrebu nez se auto rozjede treba na 90km/h a jedu stejne tak mi to klesne trebas na 4 l ale kdz jedu treba po meste nebo nez se dostanu na stejnou rychlost tak mi to ukaze treba 25 a po nastartovani ve velnobehu treba i 35 tak nevim

1,6 74kw r.v98

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

alternator som sice nemenil, ale presne toto robi aj moje, nastartujem, a ukazuje mi spotrebu 20-25...... pocas jazdy to zacne klesat ale tak nechapem preco takyto udaj to vyhadzuje.... priemernu spotrebu mam 6,5 - 7,0...... neviem, mozno chyba bude v lambda sonde.... *ebalo jej nebola menena len resetovana, od vtedy ide.... mozno to bude tym, ako spotreba sa mi nezmenila... len ma rajcuju tie cisla pri nastartovanni.....

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

pravá páčka (stierače) zospodu tlačidlo "reset" , krátkym stlačením sa prepína dlhodobý ( na dyspl. "2" v štvorčeku ) a krátkodobý ( na dyspl. "1" v štvorčeku) ukazovatel spotreby, dlhým stlačením sa resetuje ( aj užívatelský merač km), t.j. pri krátkodobom je normálne ak auto stálo cca 2 hod. je pri prvom rozbehnutí vysoká priemerka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...