Přejít na obsah

Náhrada za Columbus ?

Doporučené příspěvky

Ahoj všem už delší dobu přemýšlím, že do auta dám něco lepšího než Audienci bez MP3, kterou tam mám koukal jsem i po Columbusovi ale když jsem se dozvěděl ceny 10000 Columbus + Bluetooth jednotka a další i s prací bych se dostal na nějakých 20 000Kč což už mi přijde dost nato že mi ještě Columbus nezobrazí parkováky, klimu a nepůjde MF volant jen uvedu, že se jedná o Octavia 2 r.v. 2004 teda jedna z prvních to znamená novou gatway. Takže jsem se podíval po netu a našel jsem náradu je to kopia RNS 510 jen bych potřeboval vědět jestli s tím nemáte někdo zkušenosti a jestli je to dobrá volba tedy jako náhrada?

http://elektro.bazos.cz/inzerat/43876325/2DIN-Autoradio-GPS-navigace-SKODA.php

Odkaz ke komentáři

Docela zajímavé je dedikované tlačítko reset... beží na tom iGO? Takže stará Windows platforma?

Tyhle radia vypadají vždycky zajímavě, ale popravdě...

V telefonu navigaci nemáš? podpora SD, USB, AUX se dá udělat přes externí krabičku nahrazující changer, audience snad má i tak vstup z changeru ne? Spolehlivost bude stejná jako u té číny.

...

Máš pravdu, že překlopit tvoje auto na Columbus ready + telefon je docela dost peněz:/ Třeba klima by nešla bez výměny topení... občas jsem rád za svojí 7/2008...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...