Sharkys Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Nevíte prosím, zda-li je možné použit bez problému Gumotextilní koberec do zavazadlového prostoru (http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/gumotextilni-koberec-do-zavazadloveho-prostoru) na dvojitou podlahu kufru u Octavie II FL MR2008 ? Nezkoušel jste to někdo ? Předem díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Nikdo nic ? :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Já podlahu nemám, ale soudě podle koberce a fotek podlahy to ideální kombinace nebude, prt. koberec je až do stran kufru, kde podlaha není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Dobrý postřeh, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 A ještě jedna věc mne včera napadla, když už jsem měl vypnuté PC - ten koberec je poměrně těžký, takže by ses s ním blbě dostával do mezipodlahy.Pokud jde jen o občasné převážení nějakých špinavých věcí, má škodovka ještě takovou vložku, která se upíná na háčky pro síťku a pokrývá nejen podlahu, ale i stěny do výšky nějakých 30 cm. Po použití se lehce složí a vleze třeba do mezipodlahy nebo prostoru pro rezervu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Mas nejaky link na tu ochrannu vlozku prosim ta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sharkys Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 @mischicka, kdyby byl nejaky ten odkaz, take bych ocenil. Hledal jsem, lec nenasel...Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koci Odesláno Březen 15, 2015 Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 Smazal jsem příspěvek, našel jsem správné téma.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.