312 Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Kluci mam OI 1,9tdi 81kw a kdyz jedu tak pri rozjezdu je slyset piskani turba nebo kxyz jedu treba mezi baraky tak proste slysim piskat to turbo. Olej se mi nestraci a zadny problem jinak neni. Je normalni ten zvuk co slysim. Nekde sem myslim cetl nebo slysel ze u rotacek to turbo je slyset vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 Mně píská turbo už přes 4 roky, takže dokud tlačí, tak bych to neřešil :) Pro mě je to takový příjemný pískot...takový svištění a poznám, kdy je jeho nástup...občas si otevřu okýnko, abych to krásně slyšel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Jasně, lehké a jemné pískání turba je normální stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Kluci diky za info jinak jak rika Ketys o tom zvuku me se to taky strasne libi jak je to slyset akorat jsem mel obavu jestli neni pred smrti ale asi je to normani auto nehuli nezere olej. Takze asi vpoho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.