VV RS Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Prosim uz se v tom hrabu dva dni nejaky zkusenosti s vymenou zarovek v mlhovkach? Znamej mi tvrdi ze se musi sundat naraznik coz mi prijde jako blbost. OII RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Pokud máš šikovné a hubené ruce, tak to jde po vyndání mřížek v nárazníku zepředu :), v opačném případě nárazník dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VV RS Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 To víš, že se v tom takhle hrabu už dva dny ale nejak nemuzu nic nasmatrat. Je tam nejakej sroubek nebo tak neco? Zkousel jsem ten jeden sroubek ze predu ale nic to nedela myslel jsem ze se bude dat aspon otocit. Na slepo to asi nedam :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Mlhovka má na sobě víčko, které pootočením povolí (chce to trošku zabrat) ... pak vevnitř odpojit konektor z žárovky, a odháknout pružinu, která ji drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VV RS Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Aspon vim jak na to diky ti. Kazdopadne premyslim jestli neni jednodusi sundat naraznik :D vyndat ji vyndam ale dam ji na zpet to nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 kdyžtak si zkus vyměnit žárovku v dálkových (v hlavních světlech), je to stejný princip uchycení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VV RS Odesláno Červen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Diky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.