StepanMatl Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Zdravím, mám OII 2.0 FSI, najeto 265 tkm, podle všeho poctivých. Auto vlastním rok a celou dobu poslouchám divné hučení na 5. a 6. rychlostní stupeň, ale jen pokud mám sešplánutý plyn (aspoň trošku). Čekal jsem, že to zmizí při výměně dvouhmoty a spojky (stará dvouhmota byla původní). Ale nezmizelo. Silenbloky motoru i převodovky jsou v pořádku, měnili jsme zároveň oba spojkové válce. Podobný zvuk se občas ozývá i při rozjedu, pokud víc rychleji pouštím spojku a dávám málo plynu. Opačně je ticho. Mechanikovi už z toho hrabe, prolezl všechno, vše vypadá v pořádku, vše je utažené, atd. Auto jinak slouží naprosto bez problémů, ale tahle věc mě prostě štve :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 že by ložisko převodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StepanMatl Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 A to by dělalo i při rozjezdech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.