dura Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Ahoj Lidi chtěl bych si pořídit 6 kvalt do Octavia 1,9 TDI 66 kW bude na čipováno. Nevím ale z jakého auta jí pořídit aby to fungovalo a případě co vše si musí ještě k tomu pořídit. Díky za info a radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Ahoj, přestavba na 6gang je docela darda, musíš vyměnit převodovku, setrvák se spojkou, poloosy, startér ... to jsou asi nejnákladnější položky ... nejlíp všechno vzít 6kvaltový vw, octavie 96 kw (tdi pd) Levnější variantou je dlouhej 5kvalt z fabie ATD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Taky jsem do toho chtěl hned po koupi auta jít, ale když jsem zjistil co všechno je potřeba vyměnit a kolik by to vše stálo, tak jsem se na to hodně rychle .. víš co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Ještě kulisu řazení a je trochu jinak pripojeni spojky myslim a hadice na servo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.