czGif Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Ahoj všem, dneska jsme instalovali Do mé OII Face 2011 kameru s trajektorií a skončily jsme na chybě 01043 nesprávná verze softwaru. Tak teď nevíme jak dál neporadil by někdo? přikládám fotky Předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 musí gateway nakódovat na VW a offroad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Červen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Rolbaři Oooooo Velký Guru díky už to jede. Ještě jednou dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Tak to není řešení, protože přestane fungovat multifunkční volant a možnost vyskočit z menu Telefonu v Maxi-Dotu. Jednotku kamery je nutné upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 (upraveno) Ahoj Ferdo nejsem si jisty ze by to nefungovalo . Volant jsem používal a volal jsem hlasitosti používal ničeho co by nefungovalo jsem si nevsimnul. Jsi si jisty? Tak me to nedalo sel jsem to testnout. Máš pravdu nedostanu se z menu telefonu. Poradis co stim? Upraveno Červen 27, 2015 uživatelem czGif 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Červen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Ahoj všichni tak jak píše Ferda když jsme změnil Gateway tak mi kamera funguje, ale nejde mi multifunkční volant. Ferda řešení má :) zatím jsme dohodli na sobotu, ale pokud by byl někdo blíž a uměl jednotku upravit tak bych byl rád tlačí mě čas ( v sobotu večer mám s drahou lístky na představení a na to jsem málem zapomněl :)) a trávit sobotu v autě se mi moc nechce :) je to cca 6h v autě myslím tam a zpět.Je někdo z okolí Pardubic, Olomouce co by to uměl upravit jednotku pro kameru, aby to fungovalo jak má? Díky všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.