Ladews Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Mám takový problém, při nastartování auto nechce naskočit (dělá ten klasickej zvuk kdy startér točí ale nic se neděje). Většinou napodruhé naskočí ale zůstane mi svítit kontrolka EPC. Hned auto zdechnu, nahodím jej znovu a naskočí na drc a bez kontrolky. Nevíte někdo co by mohl být problém? cokoliv? Jde o OI RS r.v. 2001 Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Ahoj nejlepší je udělat diagnostiku a budeš vědět hned. Podle kontrolky bych to tipoval na škrtící klapku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Už se stalo :D píše to 3 závady a všechny jsou vedeny jako "nahodilá závada" 16706 snímač otáček motoru -G28 16804 Účinnost katalyzátoru je pod minimální úrovní, řada válců 1 (mám sportovní výfuk ale už tam je min rok a problém nebyl) 17978 Řídící jednotka motoru je zablokována Toď vše co to napsalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Opravdu nikoho nenapada co by to mohlo byt? :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Ze by G28? Kdyz blbne, RJ nevi jak ma vstrikovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 A to je nejaky ventil nebo tak neco? Vubec nevim co si pod tim predstavit Myslis ze by na to mohly mit nabaznost i ty dve ostatni zavady co to pise? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Červenec 11, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Nie je to ventil, ale snímac otáčok na kluky. A a tym katalyzatorom, buď je v háji kat alebo možno problém z lambdou za katom až ju máš. A tá posledná chyba buď si skúšal štartovať s nenakodovanym klucom alebo problém s immo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 Ahaa no snimac by mohl byt v cudu. Katalizator tam nemam, na aute je sportovni vyfuk a katik je jen atrapa. A klicky mam porad stejne uz jsem zkousel oba zda to nedela treba jen jeden. :( A ktera z techto zavad podle tebe zpusobuje to spatne startovani a kontrolku EPC? Jinak doky moc za rady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Tak podľa mňa ten snímac otáčok kluky je najvážnejšia zavada, ale najskôr by som ho zameral aký ma odpor a prekontrolovat vedenie kontakty , dielenska príručka a tam to najdes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Tak skutecne to byl snimac otacek motoru. Je vymenen a auto startuje na "drc" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 :-) tak super ze to už slape ako ma. Nech tak aj vydrzi dlho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 :-) tak super ze to už slape ako ma. Nech tak aj vydrzi dlho. Díky ale auto jsem dnes prodal, tak snad novému majiteli. :-) Nechtěl jsem to prodat s nějakou vadou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.