pulsik Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Zdravím :), tak se také nakonec pochlubím svojí kráskou. Škoda Octavia 1.8 T 110kw AGU, SLX r. 2000 Barva: Bílá 1026 Aktuálně najeto 216tkm Výbava: E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 3BS = Vnější zpětné zrcátko vlevo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, asferické 3AF = Vnější zpětné zrcátko vpravo, elektrickyseřiditelné, vyhřívané, konvexní 1KP = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AH = Antiblokovací systém ABS s elektronickouuzávěrkou diferenciálu EDS 3FE = El. skleněné posuvné střešní okno, se sluneční ochranou/žaluziemi 1N6 = Posilovač řízení 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H6U = Pneumatiky 205/55 R16 91W 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření B03 = Země typových zkoušek-ČESKÁ REPUBLIKA 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X0 = Bez bočního airbagu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L3 = Střešní anténa J1L = Baterie 280A (60Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GD = Alternátor 90A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AB = Klimatizace s mechanickou regulací 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8AA = Bez rádia 8QH = Klíček se světlem bez kryptokódu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4F1 = Centrální zamykání BQ3 = Zvláštní požadavky západní Sahara 1GE = Tlumení přední, Basis 4 Co se zatím odehrálo: - Výměna řadící páky za chromovanou (za chvíli ji stejně vyměním za kvalitnější) - Nový střední tlumič výfuku - Rádio (podpora BT, AUX, USB) - Gumové koberce na zimu v černo/chromovém provedení - Bezramínkové stěrače - Výměna stahovačky u spolujezdce dveří - Čiré boční blinkry místo oranžovejch hnusnejch - 15" černé disky - Oprava pantů loketní opěrky - Výměna plastu čelního skla (torpéda) - Výměna oleje 10W-40 Castrol Magnatec a olejového filtru Bosch - Výměna zapalovacích svíček Bosch - Vyčištěna škrtící klapka - Nová spojková sada LUK 622197600 (bez setrvačníku) vč. s ložiskem spojky s vysouvací pákou - Led žárovky na osvětlení SPZ - Lakovány oba blatníky (díky zástěrkám a neskutečného humusu pod nima - majitel na to sr*l) a levé dveře (obouchané a nevím co ještě) = zástěrky jsem již sundal - Výměna rozvodů vč. vodní pumpy (kladka INA, řemen Contitech, pumpa HEPU) - Nabarveny třmeny na červeno - Lehká renovace prahů - obrousení, odmaštění a nastříkání antikorozním základem + body 950 bílý - Nový kompletní vnitřní zámek předních dveří u řidiče - Výměna palivového, vzduchového, kabinového filtru - Nový vlnovec vč. seřízení výfukového systému Co mě ještě časem čeká: Aktuálně v nejbližší době bude podvozek: tlumiče Bilstein, sportovní pružiny od člena "mato88" Lowtec 40/30. Jen doufám, že si na mě kolega z města "ciimaa" udělá čas - pořád ho otravuju :D - Vyměnit gufera převodovky na poloosách vč. nového převodového oleje - 17" kola - PZ stahovačka - Tapece z RS - Nové znaky Škoda - Předek facelift - Tonovaná skla - zatmavení 80% - Přední i zadní brzdy a určitě ještě další věci ale zatím to tak neřeším. Fotografie jak šel čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Dobře ty ... Pěkně jsi začal .. Tak vítej mezi pacieny od škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 máš to pěkný pane! pěkný plány tak ať všechno klapne ;) jen bych popřemýšlel o odstranění toho "čehosi" pod klikama a vzadu kolem RZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Vitej, moc pekne auto a pekne plany :-) bila barva je super, odstran ty veci kolem klik a jen tak dal, bude z ni kocka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Díky kluci, potěší :-) ty plasty pod klikama a vzadu dám určitě pryč, mám to v plánu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 divim se že ti to tam vydrželo až do teď, Já když auto přivezl tak hned po vystoupení jsem ho očesal od chromových klik, Tesco poklic a monster nálepky na kapotě :D ani vyfotit jsem to nestačil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Vždycky jsem měl v hlavě něco jiného, mám ji chvilku ale nebudu se vymlouvat :D teď na tom zapracuju :-D "ani vyfotit jsem to nestačil":D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Moc pěkný, ať slouží! Jen osobně bych ten spodek nárazníku předního nechal normálně černej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 :opo půl roce konečně vlákno tak Velcome octa parádní a na živo vypadá ještě lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 :-D díky, jen když stojí vedle tebe tak je to takový trapný :-D Jinak to to odlepení té blbosti na zadních dveřích mi byl čert dlužnej.. Toho debi*la co to měl předemnou bych chtěl potkat.. bylo to přilepený silikonem a ještě snad vteřinovým lepidlem nebo něčim podobným, neuvěřitelný. Šlo to i s lakem a mě málem omyli.. Takže to zkusím opravit a když to nepůjde tak to tam nalepím zpátky a až budou peníze nechám to u známého stříknout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 jaaj tak to nepotesi :( mozna jsi to mel zkusit spis odrezat vlascem a pak chemicky odstranit lepidla ale to uz je ted jedno.. snad se ti to povede opravit :) pripadne bych to alespon striknul do bila nez bych to tam lepil zpatky at to tak nebije do oci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 To spravis ur ite sprejem :-) cima ti rad pomize, pokud si dobre pamatuju opravoval si predni blatnik a nejde to poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Zdravím, parádní oktávka Pěkně se o ní staráš, tak ať se ti za to odvděčí dlouhým bezproblémovým provozem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Já to zkoušel co nejšetrněji sundat :-( ten co to tam dával nepočítal s tím, že by to šlo někdy dolu. Uvidím ještě co s tím, ale tu lištu tam nechci, stejně tak jak tu lištu horní v "černé" - tu chci do bíla. Promyslím pořádně co s tím. Teď jsem vůbec rád, že si ciima na mě udělal čas s tím podvozkem :D, jen čekám ještě na DPD až se uráčí :D Ladis: Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Pulsik - jestli máš lehce odlouply lak ,tak to oblep páskou stříkni zaklad z plničem břebrousnout(třeba klidně 2x aby nebyl spoj) a pak to stříknout do stracena barvou laku :D ono to třeba pujde vydět ale ne na první pohled nebo když se na to nikdo nezakouká .... ale furt lepší jak ty plastový šmejdy hlavě to tam nevracej ! až budeš mít podvozek tak se na to mužem kouknout .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Nějakej základ doma ještě mám, ale nemám na to už nervy. Co jsem si dohledal tak to tam měl týpek už v r. 2008 takže paráda no. Címa já už bych to radši nechal stříknout celé aby to nevypadalo divně, protože ten sprej bude mít jasnější barvu. Musel bych udělat tohle jak říkáš a ta lišta nad tím to by bylo to samé, také je tam přilepený ten černý sráč navíc ještě nad lištou jsem objevil i tři puchýřky tak to nechám udělat ať to mám hezké i když se na to potom člověk zaměří :D. Jen teď šli peníze do podvozku a tohle musí nějakou dobu ještě počkat :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Tak je to konečně doma . Ještě jednou díky mato :)! Uložení jsem také dneska vyzvednul tak už je doma všechno. Ciimu jsem ukecal na neděli (díky že sis udělal čas :)) tak se na to těším jak malé dítě, snad to půjde bez nějakých komplikací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 komplikace neznáme !flexa a kladivo to jistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 moc se nesměj kladivo použijem 100% :) aby sme sundali těhlici s tlumiče :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Musím ji na to do neděle psychicky připravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 paráda pane! myslím že si nakonec zvolil dobře a budeš spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Doufám že jo:) těším se jak malej:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 to bude parádní svezeníčko, když k tomu budeš mít ty 17tky tka to pak je přilepené k cestě krásně :) si budeš užívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 To se hezky poslouchá :) už ať to tam je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Heh lowtec jezdím na nem uz nějaký ten měsíc a pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Já už na něm jezdím rok a něco, nemůžu si stěžovat :) Pulsik už má taky namontováno :) snad nahodi pocit a foto :D ať dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Díky cíímovovi již mám podvozek namontován a musím říct, že až takový jsem to nečekal. Je to úplně top:D, cesta hnedka do Loun za přítulí a to byl orgasmus za orgasmem:D neskutečný jak to auto teď drží stopu, nic nevrže apod:D. Už jen pořídit nějaký střelky 17" a budu spokojenej. Fotky jsem pořídil narychlo a ještě na hov*o, svítilo sluníčko a cestou na parkoviště, kde už bylo krásně na fotku se mi vybil chytrej telefon:D.. Címa tobě veliký díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Hezky Ti to sedí ;) Dával si i tlumiče Lowtec? Taky jsem byl nadšenej po instalci Lowtecu, auto je sice tvrdší, ale zato si teď člověk ty zatáčky užije :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 vypadá to moc dobře :) původní už nevypadaly nejlépe :D tak hlavně ať se ti na tom dobře jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.