Přejít na obsah

Ladis

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    246
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Ladis's Achievements

0

Popularita

  1. Paráda, auto neskutečně omládlo
  2. Prodám originální koženkový vak pod zadní plato OI liftback (samotný vak bez plata). Používaný cca rok, v perfektním stavu. Původní cena cca 1200 Kč. V současné době již není v nabídce. Prodám za 500 Kč+150 Kč poštovné při platbě na účet. Případně je možné osobní předání v Chomutově či okolí. Kontakt přes SZ.
  3. Prodám sklopné háky do kufru pro zavěšení zavazadel. původně na OIII, ale já jsem je měl v OI (viz foto). Přidám i adaptéry k upevnění v OI facelift. Cena 100 Kč + 60 Kč poštovné při platbě předem. Kontakt přes SZ.
  4. Krytky pod repro prodané, u zbytku lehká úprava cen.
  5. Vypínač prodán, zbytek aktuální.
  6. Ladis

    Ladisova Agave

    Zdravím, začínám prodávat nějaké díly z naší Octy. Kdyby měl někdo zájem viz zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31813&do=findComment&comment=1627274
  7. Zdravím, nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady. Kolik si myslíte, že je reálná prodejní cena jedničkové Octy 1.6 MPI r.v. 2003 s cca 225 000 Km (viz odkaz v mém podpisu). STK je do listopadu, sem tam má nějaký ten šrám. Co jsem různě koukal po inzerátech, přijdou mi ty ceny hrozně přestřelený.
  8. Lehká úprava cen a doplnění gumotextilního koberce a antény.
×
×
  • Vytvořit...