Guest martinek97 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Zdravím, Již dlouhou dobu toto fórum sleduji a především Vaše auta, zejména ty s touto barvou :D Kolem aut se točím už od té doby když jsem začal chodit a mluvit ;) Takže toho dost vím, v hlavě jsem petrolhead, ale sen na rychlí velkoobjemový benzin se rozplynul a na 1.8T RS taky, tak v podstatě nebyla jina volba než Octa v naftě ;) Octa je moje první auto a má za ukol mi sloužit v období od 18 roku života a zatím to zvládá má výbornou. To usuzuji po třech měsících a 10 000 km. Při koupi měla 205tis km, snad, ale i kdyby ne tak tyhle nezmary toho vydrží dost. Její příběh, bohužel, neznám, ale má za sebou zajímavou historii, na konci roku 2001 vyjela v Mladé Boleslavi s pravostraným řízením a do roku 2008 žila v Anglii, kdy se dostala zpátky do Čech, respektive do Ústí ke staršímu pánovi po kterém jsme auto koupili. Představy jsem měl jiné, ale když je v takovémhle stavu a ta cena tak jsme ji museli přivést domů. Pro mě osobně to byl velice příjemný pocit přivést ji zpět do Mladé Boleslavi na místo kde se zrodila. Plány s ni nejsou velké, ale ani malé, zatím mám připravené RS kridlo, ale rád bych i zbytek. Ale pro zatím to vidím na lízátko s Cupry. Motorově si zatím musím nechat zajít kvůli načnutému turbu chuť. Zrovna teď sháním stříbrný nápis TDI do přední masky na místo VRS, již jsem ho na Octách viděl, ale ne a ne ho najít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 pěkná a zachovalá okta tak at ti dělá radist :) a spoustu štastnejch km s ní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Zdravím, krásně zachovalá oktávka, navíc v parádní barvě :D Ty kola jí taky sluší. Tak ať ti dělá jenom samou radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Vitej, krasna octavecka a zajimavy pribeh :-) jen at si spokojeny a dobre jezdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Vítej, ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Vítej :-) Ať ti kráska slouží a hodně šťastných km :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest martinek97 Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Všem Vám Děkuji a také doufám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Jak vypadá řečeno, ať dělá jen a jen radost a slouží ke spokojenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.