mysak44 Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Mám octavii 2 1.9 tdi r.v. 2006 a u horního plastového krytu motoru se mi rozsypal ten těsnící molitan, zatím se mi nepodařilo najít nový ani nějakou náhradu. Víte někdo číslo dílů? Nebo co tam dáváte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 (upraveno) 1,9 bez filtr pevných částic má tento molitan 03G103954 pokud myslíš ten co je okolo víka ventilů, pokud máš na mysli přímo ten, co je na krytu motoru, tak ten nelze koupit zvlášť, jen s celým krytem Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Jo bez filtru pevných částic, ten molitan s kodem cos psal ten mám uplně rozsypaný a ten co je přidělaný na tom plastu se sype také, nové víko sem zatím nenašel, na internetu jsou použité. Nebo se tam dá nějaký molitan nalepit? Mě se pěkně sype i ta protihluková izolace co je mezi motorem a palubkou. Co pak vám ostatním to drží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Neviem či to pomôže ale toto je kryt 1,9, chemoprénom prilepený tvrdený molytan na ktorom je hliníková samolepiaca folia.Dve hodiny roboty ale účel to určite plní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.