Vacul Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Zdravím všechny, měl bych na vás prosbu. Potřeboval bych poradit s mým 2DIN rádiem ERSN 7610 viz. http://www.auknet.cz/p28070-2din-dvd-autoradio-s-gps-navigaci-model-ersn-7610.html . Problém je v tom, že když stojím autem na místě, tak hraje fm rádio super, signál čistý, ale když se rozjedu, tak za jízdy hrajou stanice špatně. Stanice sice nešumí, hrají čistě, ale jakoby se přepínal signál mezi MONO a STEREO, prostě to jakoby kolísá a chvilkami hraje v útlumu a chvilkami hraje normálně. Nevím čim to je, už jsem vyzkoušel snad vše. Dělá to pouze za jízdy! Koupil jsem fantomové napájení, které jsem napojil na modrý drát vedený z rádio označený "AMP Control". Taky jsem koupil novou anténu od firmy Correct, typ Aa8.3 - LUXIII, ale pořád je to stejné. Kdyby to šumělo chápal bych to jako špatný signál, ale rádio nešumí! Poslední možnost je, že je špatný FM tuner v rádiu :( . Kdyby někdo věděl co by to mohlo být, byl bych moc vděčný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 pokud máš neorigo anténu, tak si k ní zjisti, jestli má v sobě nějaký zesilovač co vyžaduje napájení, pokud ne, tak ten napájecí fantom dej pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vacul Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 Problém byl v rádiu...holt Čína. Jinak anténu jsem kupoval novou od Correctu Aa8.3 LUXIII. :-) Zkoušel jsem i jiného fantoma, ale bez výsledku, takže rádio putuje zpět za hranice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.