Guest Majk86 Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj pořídil jsem si nový columbus a při přelazování stanic je to nenachází. Bylo mi řečeno že columbus se napojuje na dvě antény a já tam mám teď jen jednu. Prý na to existuje nějaká přípojka zezádu. Nevíte někdo ja se to jmenuje a kde se to dá sehnat? Díky Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 frekvenční výhybka... www.skodateile.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Podle mě není nutná, nemám jí a Columbus mi normálně funguje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 hází chybu.... ale to by nevadilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Jj, tak jsem to myslel. Ale stanice hledá normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Ahoj pořídil jsem si nový columbus a při přelazování stanic je to nenachází. Bylo mi řečeno že columbus se napojuje na dvě antény a já tam mám teď jen jednu. Prý na to existuje nějaká přípojka zezádu. Nevíte někdo ja se to jmenuje a kde se to dá sehnat? Díky Michal Funguje to i na jednu anténu, když se zapojí blíž k GPS konektoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest securitak Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Funguje to i na jednu anténu, když se zapojí blíž k GPS konektoru. i já děkuji za poslední příspěvek,přehodil jsem konektor a super.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.