sokolik1982 Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Zdravím všechny.Mám menší problém.Mařenka 1.9 tdi,66kw,r.v. 2000Ráno,studený start,vyjedu z garáže a po +- 20 vteřinách se z ničeho nic zvýší otáčky asi tak na 1100 až 1200 ot/min. To se několikrát zopakuje.Ale jakmile se zahřeje +- 40 stupňů tak je vše ok.Tím to vás žádám o radu čím by to mohlo být?Předem dekuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sokolik1982 Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Nikdo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Vadne cidlo teploty chladici kapaliny mel jsem to taky to zezadu na motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Dělá to při jaké venkovní teplotě? Když je venku teplota pod nulou, může ŘJ přidat otáčky za studena, aby se motor rychleji ohřál. Stejně tak může přidat, když má baterka nižší napětí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sokolik1982 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Vadne cidlo teploty chladici kapaliny mel jsem to taky to zezadu na motoru Dík.Asik to bude tím čidlem.Začlo to zhruba od podzimu.Kolem vánoc jsem to měl napíchlé a házelo to závadu:vadné čidlo chlad.kapaliny..Nechtel jsem to přes zimu řešit.Ale ted ho pořeším a vyměním ho.Pak dám vědět.Ještě jednou dík za info Dělá to při jaké venkovní teplotě? Když je venku teplota pod nulou, může ŘJ přidat otáčky za studena, aby se motor rychleji ohřál. Stejně tak může přidat, když má baterka nižší napětí. Vypadá to na to čidlo chlad.kap. jak odpovídal kolega.Vyměním ho a snad to bude ok.Jinak to dělá vzdy když je motor studeny ale je to jen chvilkové.Za 2-3min zase v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Me toto prave delalo to cidlo taky jen chvilku po startu po vymene uz byl klid .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiřà ParĹŻĹľek Odesláno Leden 20, 2017 Sdílet Odesláno Leden 20, 2017 V loni jsem to cidlo chladici kapaliny menil taky pristup jak k penezum u passata 1.9 tdi 66kw je to krasne pristupny ale na octe mi to taky delalo od ty doby klid Odesláno z mého Lenovo P1ma40 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.