Mára Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Dobrý den, existuje u koncernu, nebo samotné Škodovky nějaký veřejný program originálních náhradních dílů a jejich cen? Když jsem měl BMW tak na stránkách reolem.com člověk zadal vinko a mohl si celé dny prohlížet své auto do posledního šroubku, kde byly uvedeny i ceny. V jednom krámě škoda, když jsem koukal prodavači přez rameno měli program ETOS a i když sem mi nějaký tři roky starý podařilo stáhnout nešel ani pustit.......Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 (upraveno) ETKA - ale na tohle tady mame jiny odborniky, urcite ti nekdo poradi podrobneji. Je tady na to extra sekce, ale jelikoz nejsi clen OC, tak tam asi nemas pristup... Upraveno Únor 7, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Aha, no du pátrat dál, a zkoumat členství..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 napis soukromou zpravu clenovi Doli, je ochotny, urcite ti poradi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Takže Etka je nainstalovaná a funkční, poradí mi tet někdo jak zjistit reálnou cenu dílů v -,kč??? Nějaká cena se tam zobrazuje ale nesmyslně nízká př. pojistnej drát na naftovym paliváku mě stál kolem 80kč ale tady je kolem 2. Ani tam není měna, takže odpadá nákej přepočet z eur nebo dolarů, Děkuji za rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.