bunatam Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Ahoj, mám problém s vrzáním kdesi od přední části Octavia 1 2007, zdroj se mi nepodařilo identifikovat. Asi nejmarkantnější je to vrzání když zavřu přední dveře, nejde to ale od dveří, navíc gumy i panty pravidelně ošetřuji. Občas to je slyšet i za jízdy, ale cesta musí být fakt hrozná, třeba na kostkách, nebo na kamené dlažbě co mám před domem. Auto sem zvedal a různě "lomcoval" koly, ale od nápravy nic nešlo. Napadá někoho co s tím, popř co by to mohlo být? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 guma na stabilizatore. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bunatam Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 A jaký by tam měl přijít? :) Koukal sem na netu, a tam sou asi 3 různý :) Motor je 1,6MPI, jestli to nějak ovlivnuje :D http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/octavia/silentblok-stabilizatoru-predni-napravy.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Zober subleru-posuvne meritko a zmeraj priemer stabilizacnej tyce, Kup a vymen aj na pravej aj lavej strane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bunatam Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ahoj, jen malá aktualizace pokuď to někoho také trápí. Nejednalo se o silentbloky, ale chladič se dřel o ochraný plast, který byl zdeformovaný asi od obrubníku, nebo něčeho takového. Do té mezery jsem nacpal kousek teplotně odolné hadice a ticho jako v kostele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.