navaras Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Nazdar chlapi, stala sa mi nasledovná vec, na mojej Octavii 1.9TDi 66KW AGR 1999 sa mi odtrhla šruba na spodnom držiaku motora, tj tá šruba, ktorá ide cez sientblok do prevodovoky. Problém je to horší, že šruba samotná je v poriadku, ale závity v prevodovke(do ktorej sa tá šruba šrubuje) sú úplne vyjazdené(keď ju tam šrubujem naspäť, sypú sa po nej piliny). Potreboval by som poradiť ako by to šlo najefektivnejšie opraviť núdzovo a najlepšie aj trvalo. Autom som stovky KM od domu a rád by som to spravil aspoň natoľko, žeby sa dalo normálne dôjsť. Ďakujem za každú radu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Dat tam treba zavitovu nahradu HELICOIL. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
navaras Odesláno Listopad 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 toto vyzerá veľmi zaujímavo! ;) vieš mi zhruba povedať ako to funguje ? Bude to možné priamo natočiť do tej diery, kde bol pôvodne závit a dúfať ze to zachytí o nejaké závity ktoré ešte ostali ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Roky uz pouzivam helicoil na strhnute zavity. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.