connti Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Takže jeto seriovka nic extra ale sem za ní rád Je to 1997 predělaná na facelift.Motor 1.9.TDI 66 KW neni to nak moc koníku ale stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 tak az bude cas, vsechno to poradne vyfot at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 vitaj tu u nás ! Si to vyriešil stručne ! Kľudne sa nám tu rozpíš a daj viac foto, octa vyzerá zaujímavo :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connti Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 jo jo delal sem to na rychlo du za chvili do tahu tak ji zejtra blejsknu aneco kni napisu a dik za privitani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connti Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Jeste sem nasel jednu na plechach neni nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Ať moc slouží... Koníky stačej,ale pozor aby jsi časem nedopadl jak já... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 ahoj,pěkný to máš tak at ti vadrží co nejvíc KM a si spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj taky vítám a těším se na více fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak vitej! Jak dlouho ji mas? ten facelift si delal sam nebo si takhle koupil? Kolik mas najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connti Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Mám ji skoro 3 roky ;) Ten fscelift us byl byla prej bourana tak tam dali vsechno z mladsi,celej predek zadni svetla a pristrojvku akorat vnitrek je furt z 97.No ted ma nakejch 205tis km ale urco stocena pocítam ze ma aspon 300tis km.Ale furt jezdi :D Akorat me ted cekaj rozvody a budu muset vymenit tlumice us sou naky K.O. Ale jinak sem sni docela spokojenej naky mouchy ma jeto moje první O1 jinač sem měl Furt Golfy ale 2 radu a byl sem snima nadmerne spokojen asi to dopadne tak že Octu zdedi pritelkyne a ja budu do 2 golfa opet jeto srdcovka ale z octou sem taky spokojen z baraku nepude :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.