Ladews Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 mám takovej problém, při brždění se mi z palubovky začne ozývat zvláštní pískající zvuk, myslíte že to může být od ventilátoru? Popřípadě máte někdo návod jak se na něj dostat a co kdyžtak opravit vyměnit? Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Ano je to od ventilatoru bohuzel se smir s tim ze te ceka vymena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Prosinec 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Takže žádná home made opravička stačit nebude Nemáš představu jak je taková oprava nákladná? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Velmi neni to levna zalezitost bohuzel jelikoz se dava novej ventilator jako celek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mircim Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 ale takto po bazaroch sa daju aj lacnejsie zohnat nie? sice kvalita a vydrz je otazna ale predsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Pokud si to auto chces nechat urcite bych nekupoval nic jetyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Auto je na prodej, ale to není podstatné, já používané věci na auto nedávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Az uvidis kolik stoji novej zmenis nazor :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Az uvidis kolik stoji novej zmenis nazor :-) Mohl by jsi mi prosím hodit odkaz? Mám asi pocit že se dívám na něco jiného vždycky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.