burik_O2 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Ahoj, koupil jsem si dotykové rádio do auta, není origo. Podporuje zobrazení teploty,otáček motoru atd. které funguje. Ale když, připojíme auto na diagnostiku. Ta nám hlásí několik chyb z diagnostiky VCDS. Nevíte jak je opravit? Dík za pomoc Závady jsou: 01304 - radioprijimac 004 - zadny signal/komunikace 01305 - datovy BUS displej 004 - zadny signal/komunikace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Odkoduj radio z Gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burik_O2 Odesláno Prosinec 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 S VCDS nemam zkusenosti a nevedel bych jak. Nebyl by nejaky novod pro novacka? A ten kabel co mame neni nic moc, jde o to jestli to s nim pujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Tak chod za niekym, kto sa v tom trosku vyzna, lebo si tam cez ten kabel nahodou odpalis nejake ine veci a potom budes plakat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burik_O2 Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Už jsem sehnal někoho kdo se mi na to mrkne. Tak jsem na to zvědavej. Jěště mám na vás dotaz, vím že to do tohoto témata nepatří. Ale nechci zakládat nové téma. Co jsou Fazit budíky do Octavie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Fazit je zabezpeceni, fazit3 je klasicky pin pro sparovani pres vcds, ale ty mas na mysli fazit4 kdy se musi zarizeni prizpusobit online pres server audi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.