psycho Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 to je jasne, ved to by chcel kazdy... som zvedavy ako to budu riesit a dufam ze to bude zasa taka krasavica :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Jo bude určitě Hlavně jsem chtěl jet "machrovat" do Krumlova na rally a nebudu mít auto Pro zajímavost posílám alespoň foto mé předchozí Rs Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Ahoj pánové, tak jsme se vrátili z našeho delšího výletu po Itálii.2200 KM za tyden :) blizime se k 10000km :) a musím říct auto šlape jak hodinky.Radost řídit.Sedel jsem v autě 9 hodin a musím říct,ze sedačky jsou moc příjemné a nikde me nic nebolelo a celkově ač by měl byt tvrdší podvozek,tak se mi cestovalo komfortně :) Oprava ve škodě proběhla také dobre,takze je auto opět jako obrázek :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Červenec 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Menší včerejší sraz s mým prodejcem s benzínovou Rs.Krásný výkon oproti mé a ten zvuk :) ale své koupě nelituji,momentálně totiž najíždím 12000 a to by me benzin uz hnal pro 3.home credit :):) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Září 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2016 Tak 17000km a první "vada" už jsem musel měnit pneu za nové.Z výroby na voze Bridgestone (made in poland),bohužel nevydrželi ani přední ani zadní a již jsem musel měnit sadu :/ Jinak s vozem stale naprostá spokojenost :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Březen 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2017 Tak vůz za rok na den přesně ujel 30000km bez ztráty kytičky. Spokojenost veliká. Zážitků nespočet. :) Přidám pár fotek Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtw_1990 Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Jediný co jsem na autě "upravil" jsou kola z audi a zadní podložky :) jinak asi nic dělat nebudu,už takhle je to si myslím odlišný :) Ahoj, jaké máš podložky a šrouby a zkušenosti? Ty zadní 18 na mé šedé mi taky přijdou dost utopené :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.