drapek Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Je to Octavia TDi 66kw, rv. 99, výbava klasika co májí octy SLX, sportovní podvozek HP Je přestavěná na facelift, jak exterier tak interier Plánováné úpravy: Mřížky do RS nárazníku Klasická maska Na léto nějaké 17" kola na styl Dezent F Brzy RS Změna podsvícení interieru Sedačky z Leona Dodělat vyhřev sedaček, když už sedačky mají dečky tempomat Upravy motoru: s těma se půjde výš(PP764+hybrid PD150+12mm+spojkový set ATD s přeobloženou lamelou+FMIC+chladič oleje+ SW) Zatím AGR+trysky 81kw+soft 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak vítej mezi nás ,pěkný kus práce udělán ;) a pořádný kus tě ještě čeká :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 To sa mi paci jak farba tak i styl extru. ,co viac fota introsa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Za mě taky vítej. Octa moc pěkná,ale ty přední lampy budu raději dělat že jsem neviděl, nebo se tu zase pohádáme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 taky tě tu vítám ;) krásná barva okty takovou už sem dlouho neviděla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Za mě taky vítej. Octa moc pěkná,ale ty přední lampy budu raději dělat že jsem neviděl, nebo se tu zase pohádáme... jj Tome,ticho :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 ahoj,já tě tady taky vítám,máš to pěkně udělaný a ta barva je zajímava a at se ti vydařej všechyn plány 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Jo moc pekna octa..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Pěkný kočár, držím palce a ať Octa dobře slouží. Chybí mi v tom Tvém předním nárazníku a př. masce nějaká výplň. Něco tam dej. Jinak super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak tu viitej! Mysliim, ze jsem te jednou videl, kdyz si projizdel Litomericema! ;) Ta tvoje zeleno-zluta barva nejde prehlednout! Jinak plany zatiim jen same dobre! :lool: Jen ty HIDky v tech svetlech.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 JJ octavu jsem přivezl od Litoměřic. Jinak samozřejmě krytky do nárazníku budou, majitel tam měl snad pletivo na králiky, tak jsem to raději vytáhnul ;) a ta maska taky poletí a půjde tam seriová A HIDy to neřešme, to je pořád dokola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tedka Octavku budou čekat samé důležité věci- má najeto 175tis km , takže hned rozvody (řemen GATES, kladky INA, pumpa GRAF) Dále je třeba udělat běžný servis olej+filtry (olej Catstrol GTX Magnatec 5W40) Na jaře dám silentbloky na přední nápravu z TT a takový ,,repas,, přední nápravy a věcí kolem, zadní tlumiče půjdou na repas do Jablonce do firmy HP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Krásná..krásná barva...ta se přehlédnout nedá....je na ní udělaný kus práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Super Octa a super barva! To je laknute nebo presvlecene do folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 spíš by mě zajímalo proč je to celé laknuté a překoplé na face.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 spíš by mě zajímalo proč je to celé laknuté a překoplé na face.... ;) to máš pravdu,ale proč za vším hned hledat to nejhorší,třeba jenom majitel chtěl vyniknout mezi těma všema octavkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Je to po KOMPLETNÍM celolaku a důvod je jednoduchý, majitel je ,,blázen,, do této barvy a všechny jeho auta má v této barvě tak i toto Tudiž to není žádná totálka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Jinak oproti seriovým octávkám v TDi 66kw , tato už má vzadu kotouče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 (upraveno) Je to po KOMPLETNÍM celolaku a důvod je jednoduchý, majitel je ,,blázen,, do této barvy a všechny jeho auta má v této barvě tak i totoTudiž to není žádná totálka. ;) Jo uz jsem si vsiml, ze kdysi mel i Fabii v tyhle strasny barve Upraveno Únor 10, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Je to po KOMPLETNÍM celolaku a důvod je jednoduchý, majitel je ,,blázen,, do této barvy a všechny jeho auta má v této barvě tak i totoTudiž to není žádná totálka. :lool: takže je to tak jak jsem psal já ne vždy se za tím musí schvovávat to nejhorší a majitel jen chce vyniknout mezi těma všema octavkama. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 barva je to fakt pěkná...co je to za odstín?neznáš číslo laku? ta kotoučovka vzadu ale z výroby není bych řekl... ješte by to chtělo si pohrát s interiérem...nemáš v plánu tam nahodit RSový? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Ano náprava není z výroby,ale to už udělal bývalý majitel...Intoš bych moc rád dal RS,ale kdo to má pak čistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 nesmíš to zašpínit :) pak sa čistit nemusí bývalí majitel byl docela blázen...cpal do toho hoodně peněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Co se vsichni bojite svetlych interieru, aspon budete mit auto ciste i zevnitr a nebudete vypadat jako prasata a holkam se to libi.....:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak tak..... světlí intoš je krásný...béžový-bílí....nejkrásnější co může být..a pak to i vevnitř vypadá prostornější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Ta brava je proste bozi. Hoblik ja mit ten tvuj intros, tak me asi jebne to furt cistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Ja to necistim skoro vubec, dva pary kobercu na zimu akorat, 1 par jednou za tyden vyhodim, vyprasim nebo podle potreby vyperu a nahodim druhy par a porad dokola, mit v aute razeni octavie gumové koberce plne bordelu, to je na muj vkus kacirsky cin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 At slouzi ke spokojenosti . a alespon zase poznam nejake auto v Tesine Nemel jsi zelene nebo to mel tvuj kamos jak jste byl v Malenovicich ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drapek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 jj děkuji, kolega má zelenou podobnou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.