Eddie29 Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Kluci nema nekdo fotku jak to tam je uchycene? Dneska jsem jednu koupil a zaboha nemuzi prijit jak to tam dat. Spise mam obavu ze me prodavajici podelal a mam mriz do jineho auta... Tak hledam nejake foto, ale nikde nic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barosmilan Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Na zada sedacky ze strany kufru je podtreba nasroubovat plastove drzaky do kterych zasunes roletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 a musíš mít i úchyty na stropě, dají se použít ty pro N1 přepážku z výroby, jen se dovnitř dají jiné šroubky a krytky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Kluci priblizne vim jak to je a mam nakladak, takze to je v pohode. Chtel jsem jestli nekdo nema fotku toho jak to ma ve svojem aute. Ale tu mriz co jsem koupil, tak nikam nedam protoze je sirsi jak sedacky. Je skoro od okenka po okenko, tak mam obavu ze se to mriz do jednickovyho kombika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 ta síť ti musí zapadnou do vybrání co je v bočních plastech kufru hned za sedačkama, myslim, že to vyobrazení je i v návodu k autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Jojo, strejda co ma jednicku v kombiku se tu za mnou stavil a je to jasny padla tam jak ulita. Do dvojkove je rozmer mezi uchyty 105cm a ta mriz co jsem dostal ma 118cm takze dalsi vyborna zkusenost s nakupem na dalku.... Nechapu proc to ty lidi delaj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Nemate nekdo fotku kam maji prijit ty drzaky? Nechce se mi loupat zadni sedacky a hledat ty zavity. Kdyby nekdo mel fotku, nebo by to omeril.. Edit: tak uz nemusite, stacilo se jenom nebát a uvedomit si ze je to uchycene na te dvousedacce. Ja trouba to totiz jako prvni rozdelal na te jednicce:lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pivot Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Ahoj, také chci namontovat dodatečně síť, ale nemám pod stropem ty plastové drážky kam zapadají konce té sítě. Nevíte někdo zda to lze dodatečně namontovat? Popř. zda a kde se dají koupit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.