Jesse Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Zdravím, nedávno jsem si pořídil Octavii liftback, r.v. 1998, která má centrál (včetně dálkového) jen na bočních dveřích. Je nějaká možnost, jak ho dostat i do pátých? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 určitě byl původně i v pátých dveřích akorát přestal fungovat ;) vyměnit servo motorek a podle mě pojede ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Leden 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 No to by bylo ideální :-) Budu muset sundat tapec a kouknout. Dalo by se použít třeba tohle? http://www.auto-doplnky.com/centralni-zamykani-keetec-5-tych-dveri-skoda-octavia-i-1996-2010-cz5octavia-p25789 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 jo mělo by to stačit, nemám s touhle značkou zkušenost. Ale mám zkušenost s čínou a polákama a většinou je to o pár korun levnější, ale potom s těma dílama neskutečná práce :-D nesedí, musíš do doupravovat atd.... . ale pokud to bude sedět tak to bude určitě stačit ;) P.S. nesundávej ten tapec venku, jak je kosa polámou se ti všechny ty nácvaky a už ti to tam držet nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Neboj, mám garáž, i když oproti Felicii je v ní nějak málo místa :-D Bohužel jsem zjistil od předchozího majitele, že tam centrál vůbec není přivedenej :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 kabely by tam ale navedený měly být, tudíž si myslím že i tak bude stačit servomotorek, ale taky schéma co je co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 ziadne kable nie su tam tahane!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ficut Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 jseš si jistý? u škodovky nevím jak je to přesně jak když jsem dělal v hyudaii tak kabeláž byla do všech aut stejná, a akorát se dodělávali spotřebiče které potom byly objednané, tudíž kabeláž tam v autě byla skoro ke všemu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ANO NA 1000% SOM SI ISTY!!!! Kabelaz tam nie je!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 A co teď? Je nějaká šance tam ten centrál dostat? Odkud natáhnout kabely? Šel by vzít "signál" k otevření/zavření třeba z některých zadních dveří? Nebo se musí přímo z jednotky centrálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Treba dotiahnut dvojlinku do zadnej kapoty a zapojit motorcek, signal zobrat z dveri napojis sa pri B stlpiku. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Únor 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2016 K zámku je dotažená dvoulinka, ale to bude spíš k čidlu osvětlení kufru, takže budu muset tahat A nebo se na to vykašlu a budu používat klíč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesse Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Treba dotiahnut dvojlinku do zadnej kapoty a zapojit motorcek, signal zobrat z dveri napojis sa pri B stlpiku. :palec: Díky za radu, dnes přišel motorek, zapojil jsem ho a už cvaká ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.