Fingolfin Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Ahoj, mám problém s (nejlépe to vystihuje) klepáním, nejspíše od levého předního kola. Nejvíce se to projevuje, pokud levým předním kolem přejedu nějakou vlnu na silnici. Ne, přímo díru, nebo hrb, ale spíš vlnu. Projeví se to i na výmolu, ale ne tak razantně. Nějaký nápad, co by to mohlo být? Na podzim jsem měnil stabilizační tyčky, to sice nějaké pazvuky vyřešilo, ale tyto ne. Ještě jsem si všiml, že po přezutí z letních na zimní (stejné rozměry, asi měkčí guma), to tyto zvuky dělat přestalo, respektive bylo to tišší a méně časté, teď poslední dobou už je to stejné jako předtím. :-( Díky Filip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 A klepání je jako kov na kov? Jinak jen blbost co se stala mě, zkontrolovat i pružinky brzdových destiček v třmenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 spíš bych to viděl na uložení ramene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 tak zadní silentblok je nasnadě, ale píšu vlastní zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fingolfin Odesláno Únor 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Tak rameno je i moje domněnka, ráno zajedu do servisu a sem zvědavý, co mi poví. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Pokud jsou kosti v pohodě, zaměř se na uložení stabilizátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 velice nepravděpodobné, výdrž nevýměnného uložení je cca 500 000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
La Gardér Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Ked to hučí, klepe pri zábere motora, a pri prejazde vlnami, môže to byť vnútorný kĺb poloosi. Vtedy sa este aj auto chveje jemne zo strany na stranu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.