michaljh Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Prodám alu kola Škoda Zenith r18 5x112.Rozměry: 7,5J x 18" H2, ET 51Kola pocházejí z mého vozu Škoda Octavia II RS. Kola jsou rovná (nechával jsem kontrolovat) a neodřená. Kola jsou opravdu v pěkném stavu viz přiložená fota. Ke kolům jsou originál středové pokličky. Při rychlém a solidním jednání možná dohoda na ceně. Osobní převzetí možné v Jindřichově Hradci. Kontakt SZ. Cena 9800 Kč Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 to je super prodávat něco bez ceny! To zkoušíš kdo ti co dá? Tady není tržnice... Odkaz ke komentáři
michaljh Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Děkuji za upozornění. Omlouvám se, měl jsem příspěvek napsaný vedle ve wordu a při vkládání sem jsem cenu asi omylem umazal (nebo nevložil). Nyní je cena doplněna. Jinak nikdo není dokonalý, chyba se může stát každému, stačilo na to upozornit normálně a né řečma o tržnici... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky