dephski Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Ahoj, mám v autě kameru zapojenou do zapalovače. Problém ale je, že v zapalovači je pořád proud, tudíž mi kamera nezapíná a zároveň nevypíná podle nastartování/ vypnutí motoru. A je to už pruda, pořád to zapínat a vypínat ručně. Nevíte někdo, jak by se to dalo jednoduše předělat? Octavia 1.9 Tdi, 81kw, 2004, Díky za všechny odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Vytáhni si někam druhou zásuvku ze svorky pod reléboardem pod volantem. Stačí zásuvka s kabelem vhodného pruřezu a očky na konci. +12V chytneš na šroubovací svorku a kostra je tam taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Už som to niekomu tu na fóre písal . Zo spínača na ohrev zadného okna stiahni + na druhú zásuvku napr. do schránky pred spolujazdcom. Na - máš kostru za schránkou, pripojenie cez očko priamo na kostru. Na ohrev okna je poistka 25A, pohodlne stačí na tento odber prúdu a je na nej + po zapnutí kľúča. Využívam aj na nabíjanie telefónu schovaného v schránke spolujazdca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Taky jsem řešil kameru a nakonec jsem si koupil malou power banku a tu jsem šoupnul pod sluneční clonu spolujezdce, odsud vede kraťoučkej kabel k zrcátku a kameře :) žádný kabely v interieri nic a všechno se dá rychle odstranit když to tam nechceš .. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dephski Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Aha, tak to je docela složitý :) A power banka neřeší můj problém se zapínaním a vypínáním kamery myslím, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.