LukeV Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Ahoj, Mám dotaz ohledně výměny řidiči jednotky Columbuse MIB I za MIB II. Je to možné? Podle mě by byl jenom problém v softwaru, který by nemusel komunikovat se zbytkem vozu. Dopředu se omlouvám pokud se to už na fóru řesilo a děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci89 Odesláno Únor 18, 2017 Sdílet Odesláno Únor 18, 2017 Ahoj. Mozne to je ale v niektorom pripade nestaci vymenit len jednotku navigacie ale musis vymenit aj gateway a podobne. cely informacny sistem sa sklada z viacerich jednotiek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 4, 2017 Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 Absolútne bez problémov, ak v aute chodil bez problémov MIB1 Columbus, bude chodiť aj MIB2 Columbus. Gateway meniť netreba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukeV Odesláno Březen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Ahoj, Děkuji za odpověď 160R. Je to dobrá správa. Ale spíš mi šlo o to, zda bude potřeba úpravy MIB 2 jednotky. Typu: kódování, programování jednotky atd. Nebo opravdu stačí jenom vyměnit jednotku a vše půjde? Jde vůbec vzít MIB 2 z jiného auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 Otázny je pôvod tej novej MIB2 jednotky. Či bude úplne nová alebo použitá, bude nutné ju v aute nakódovať a prispôsobiť. Ak jednotka nebola ešte "upravená", tak bude nutné spraviť online odblokovanie ochrany komponent + uvoľnenie existujúcich funkcií (bluetooth, hlasové ovládanie, aktivácia máp). Ak bude už "upravená", stačí nakódovať + nastaviť adaptácie a je vybavené. A ešte som zabudol na USB konektor, pre plnú funkcionalitu MIB2 treba upraviť pôvodné zapojenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.