OziToretto Odesláno Prosinec 12, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2016 Kenny, mozna je to o veku aut, ja jsem resil vsechno auta do 5 let... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2016 Garett: ona to ví, proto mi to psala, uzavíral jsem pojistku pravděpodobně v době, kdy to nebylo potřeba. Kenny: to jsi měl komplet? Martin: dej info. Ozi, asi chtějí fotky kde máš komplet všechno havarijní,krádež,vandal atd. Když je klasické povinné ručení tak to asi nechtějí .. Včera jsem byl s Octou na STK. Technik, pak teda i ostatni:)) chválil v jakém je stavu, že dlouho neviděl zachovalou Octu v takovém stavu, tak mě udělal radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 13, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2016 Tak to gratuluji ke krásnému výsledku STK ! :palec: Měl jsem letos taky zcela čistý štít na STK . :) Jinak to u mě ani nemůže být :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Jo jo to bylo komplet... Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Ja udělal stk ve středu tak taky spokojenost :D Jinak gratulace ke chvále ;) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Martine, děkuji . Já jsem to měl podobné jiný výsledek jsem ani nečekal. Jelikož jsem na auto celkem pedant:) tak ty mas také mazlíka:) já jsem s Octou jel naposledy na STK od té doby stoji naleštěnś v garáži. Přemýšlím o prodeji..... Luke a také uplňe čistý štít? Kluci, chci se zeptat kdo už dělal přední repro, rád bych něco lepšího co hraje, je možné koupit lepší repro do předních dveří a vyměnit kus za kus? Autorádio mam originální škoda na CD a nerad bych ho měnil, z duvodu ovladani na volantu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 30, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 výměna kus za kus určitě jde,ale nejsem si jistej,jak je to se zapojením,protože origo repro má zásuvky na origo svazek a tak to tam musíš na prasáka střihnout a pak se tam dá myslím komponentní repro,ale pokud jsem napsal blbost,tak mě někdo opravte.nicméně nikdy nebudeš mít dobrej zvuk,pokud to nevytlumíš.ale jestli uvažuješ o prodeji,tak zbytečnost si myslim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Prosinec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Luk.ass, zatim uvažuji ... Ja nějaké tlumení mam tak to tam klidně dám :) to neni problém Nevite o někom kdo to umí zapojit a doporučit nejake repro do předních dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 31, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2016 Mrkni se zde: je tu mnoho informací ohledně reproduktorů a tlumení. Hodně lidí si to ladilo ve vlastní režii, někteří do dali profíkům třeba firma Ahifi z Brna, http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=945 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=787 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Leden 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Martine děkuji:) nakonec bych rád dopředu nějaký 2din at muzu pouštět filmy. Uz jenom kvuli zvuku.. Chci se zeptat jake doporučíte flat stěrače? Bosch mě velice zklamal... Něco c alespon vydrží. Díky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Flat jedine original Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Leden 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Tak a je to tady, bohužel, Octavia jde zítra k novému majiteli. Nedá se nic dělat, prakticky jsem s ní od prosince nejel. Snad se new majitel bude starat stejně jako já - což myslim že ano. Bude se mít velice dobře, tak jako u mě. Prozradím, že je to také klubak.. Octavia čeká na majitele:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Další kdo prodavá O1 [emoji17] a prozradiš nástupce? Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Badd1 Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Kenny, také me to mrzi. Jenze litam po Praze cordobou a kdyz nekam jedeme tak prave druhým. Octávka jen stoji v garáži a rikal jsem si ze někomu poslouží stejne dobre jako me. Je tam dost veci udělených, myslím ze stav je velice hezky. Jsem rad ze zůstane v klubu fakt to bylo super auto a nedostat nabídku ktera se neodmítá, nechal bych si ji. Navic co mi tak rikal plany budoucí majitel, tak si myslím ze se máme na co těšit :) myslím ze to bude miláček stejne jako byla octa muj. Jinak prozradím, SII combi 125kW, dsg, L&K . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NOVON Odesláno Únor 4, 2017 Sdílet Odesláno Únor 4, 2017 Další kdo prodavá O1 [emoji17] a prozradiš nástupce? Odesláno z mého GT-S7710 Jo pak nejčastěji koupi O2...a po čase se vrátí ještě rád zpět k O1.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.