ciimaa Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 (upraveno) III. ročník motoristické slavnostiPraha 8, park v areálu PN Bohnice LEGENDY jsou největší českou motoristickou show, která spojuje AUTOSALON, MOTOSALON a exhibiční jízdy, umělecké a fotografické výstavy, prezentace klubů, prodejní stánky a prezentace motorsportu dětem a mládeži spolu s bezpečností silničního provozu. Pro rodiny jsme připravili velkou dětskou zónu i s občerstvením. Zůčastní se nikdo z OC klubu ? Já se tam jedu sobotu 11.06. :) sndad někoho potkám a seznámím se z OC Mám takovou otázku pro ty který to tam znají kde se dá poblíž zaparkovat kde není nějaká zona atdd , abych nemusel bloudit a hledat místo k zaparkování ;) děkuji všem předem za radu PS : OC členové by mohli mít poznávací znaky :D trika , vyditelně klíčenky no prostě nápisi reprezentujíci OC http://www.legendy.cz/predstrana/ Upraveno Květen 28, 2016 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 28, 2016 Sdílet Odesláno Květen 28, 2016 Nejspíš i letos budu poskytovat auta na výstavu, tak se možná uvidíme :) Všem doporučuji, snad se zúčastní i ti, co vloni chyběli (engine a advantage cars) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Ja stejně jako Rolbař, auta na place, takže si to projdu asi v neděli dopoledne/tesne po obede a pak rovnou odvoz aut domu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 (upraveno) Ok chlapi doufám že se uvidíme :) beru OC čepici Doufám že tam budete i v sobotu ? to tam chci ject Upraveno Květen 30, 2016 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Byl by to hřích nejet :) já tam budu v sobotu. Už se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Taky bych chtěl v sobotu dorazit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Nevíte z předešlých ročníků jak je to tam s parkováním handicapovaných? Dotazoval jsem několikrát na pořadatele a bohužel bez odpovědi. Chci na tuhle super akci vzít tátu, jenže on neujde v kuse moc vzdálenosti a ofiko parkování je prý dost daleko někde u metra a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 tak bohužel pro nedostatek času a a jiné problémy se jako vystavovatel neučastním, jen se půjdu podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 a ja asi tusim :D ja to tam postavim, nejak v patek to snad zvladnu v sobotu se bojim, ze tam bude nejvice lidi, proto chci jit pak v nedeli a rovnou si to odvezu asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.