Jerry0654 Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Ahoj, mám problém se škubáním při jízdě u OI motor ALH. V nižších otáčkách to citelně tahá za zadek, pak se na chvilku sebere, s ostrým naftovým zvukem se chytne, chvilku jede normálně a pak se to zase opakuje. Nemá někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Květen 30, 2016 Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 přesně toto dělá i mě :( I ten samý motor :o nepomohla ani výměna pal. čerpadla :( ale mě to udělá jednou za 500km, tak to neřešeším, ale chtěl bych to vyřešit... Jde ti i nějaký dým z výfuku? černý?.. teď to musíme společně vyřešit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerry0654 Odesláno Květen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Kouří to v tu chvíli dost a smrdí naftou. VAG mi hlásí zkrat na kostru u váhy vzduchu. Ale teď to jede normálně, tak asi zatím není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 1, 2016 Sdílet Odesláno Červen 1, 2016 ten kouř a smrad z nafty mám přesně taky... mě ale diagnostika neukázala nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.