JOHAN Odesláno Květen 31, 2016 Sdílet Odesláno Květen 31, 2016 Prodám přední RS nárazník O II před face. Kód barvy nevím,ale je to fuk,stejně musí na lak. Nechám ho za litr. Prasklina na dírce pro šroub (nahoře mezi světly),ničemu nevadí. Lepší foto mohu poslat. Jo a jsem z Prahy 5. Odkaz ke komentáři
Guest Pe3kfm Odesláno Červen 5, 2016 Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Prodám přední RS nárazník O II před face. Kód barvy nevím,ale je to fuk,stejně musí na lak. Nechám ho za litr. Prasklina na dírce pro šroub (nahoře mezi světly),ničemu nevadí. Lepší foto mohu poslat. Jo a jsem z Prahy 5. Mám zájem šlo by zaslat poštou? Díky Petr Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Sorry,ale jen osobně. Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Ahoj mám zájem. Beru hned osobně. Domluva přes SZ. Odkaz ke komentáři
Guest Pe3kfm Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Michal92 já jsem nenapsal že ho nechci. Sorry,ale jen osobně. Psal jsem sz Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky