MILAN FROLKA Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Potřeboval bych radu , chci vyměni trádio swing mp3 za nějaké lepší do octavie 2 po Fl rv. 2011 v rozumném poměru cena/ výkon tak do 10 000 možna 12 000požadavky nutné2 dinovébarevný display podpora auta ,zobrzení klimatronicu ,parkovacích senzoru atd.radio s RDS aby zobrazošalo názvy i u předvolebradio skoda - aby svítilo barevně k autupodpora original HF sady (dost volam za jízdy přes hlasové vytáčení v telefonu mám 1350 kontaktu)připojení parkovací kameryUsbpožadavky které by mohlo mít, ale netrvám na tom dvdnavigacisd karturadio z číny už jsem měl, vis tema bulltronics X16CBale mělo slabe radio, rds jen na přehrávané stanici ,radio svítilo červeně a šílenu HF saduplusy ,dvd ,navigaci ,parkovací kmeru z trajektorii natočení volantu ,2 usb atdale vrátil jsem ho, zustala mě namontovana park. kameraviděl bych to spíš na starší orig. radio ale s doloženým původem nechci koupit kradenéBolero nevím zda tam jde připojit parkovací kamera ...Amunzen -nevím zda tam jde připojit parkovací kamera ... columbus - asi by splňovalo vše ,ale za legalní kus buda asi vysola cena bylo i jiné orig. škoda ? neznačkové ale fakt dobré ? prosím o radu vaše zkušenosti co vzít případně kde a za kolik koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octapatrik Odesláno Červen 20, 2016 Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Ja som pozeral columbus a na bazosi su tie ceny naozaj rozne. Od 200 do 600 euro.. len nie som si moc isty ci je dobry napad cez bazar kupovat radio :/ inak columbus je super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Červen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2016 Taky bych radsi nove ale columbus stoji novy 64 000 a to je silenost ale kupovat kradene nechcu abych pak dojel do servisu a oni to na diagnostice zjisti a met nejake problemy me nestoji za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fox88 Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 snadná pomoc domluvit se a při koupi se sejít před škodovkou a nechat zkontrolovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.