Felini Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Pěkný den,prosím o radu jakým způzobem vyměnit středový ofukovač na Octavia II.Děkuji všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 tady stredovy panel.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horamimi Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 čauvec nemůžu najít nikde návod jak vyměnit středovou schránku s ofuky mam rozbirou větrací mřížku a chtěl bych to celé vyměnit ale nevím jak tak prosím o radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 (upraveno) Já to dělal novou špachtlí, zastrčit dolu pod ofuky mezi palubku a schránku. Je to nacvaklý na krajích a uprostřed, pak už jen konektor od výstražných. Jde to hodně dobře. Edit: tvl a jak že si to hledal, asi vůbec ne? Teď sem jen koukl na tuhle stranu a pár témat pod tvým to je v pdf takže tam máš i obrázek. Lock Upraveno Červenec 2, 2016 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horamimi Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Já to dělal novou špachtlí, zastrčit dolu pod ofuky mezi palubku a schránku. Je to nacvaklý na krajích a uprostřed, pak už jen konektor od výstražných. Jde to hodně dobře. Edit: tvl a jak že si to hledal, asi vůbec ne? Teď sem jen koukl na tuhle stranu a pár témat pod tvým to je v pdf takže tam máš i obrázek. Lock jsem tu prošel tak milion stranek a nic nenašel. nebo jsem to mohl přehlédnout to je toho úplně bych z toho dělal vědu že když se někdo na něco zeptá tak je to tu hroznej problém mu odpovědět nebo co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Ten můj post si každej může přečíst po svým (nevýhoda internetu), ono ve skutečnosti může ale bejt jinak. Mě to náhodou pobavilo jak hledáš a nevidíš ale zároveň si taky mohl jen lenivě čekat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.