noxik600 Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Dneska jsem vyměnil ložisko ve spojce kompresoru a motor už nedělá zvuky, co dělal, ale asi to přehlušilo rozvody[emoji19] Ví někdo čím to je nebo co to je? Rozvody mají 4tisice km a novou pumpu. Video zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mi.tr Odesláno Září 5, 2016 Sdílet Odesláno Září 5, 2016 ...právě mi na dílně přistálo auto se stejným gumovým zvukem....rozvody měl majitel dělány před cca 40000km.Při sundání horního krytu zvuk leze z místa kladky.Takže teď jen kladka a řemen a uvidíme....Jak jsi dopadl s opravou ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Září 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2016 Já si prvně myslel, že je špatně utáhlá kladka, protože ta napínací šipka byla o 2cm mimo rysku(nenapnutá), ale matka byla označená barvou a nepohnula se. A to při těch rozvodech byla na rysce. Tak jsem to povolil a ten prostředek v kladce se vrátil nazpátek, ale ručička zůstala na stejném místě. Tak jsem to znova dal přesně na rysku, ujel jsem asi 10 km a drželo to. Vůbec netuším jakým způsobem se to uvnitř kladky povolilo. Byla to SKF sada. Nicméně jsem dal kladku INU a neznámý řemen z SKF sady vyměnil za Contitech a je po problému. Nejspíš ten napínací mechanismus a možná i ložisko bylo v háji, mělo vůli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.